Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľ Focus Entertainment a vývojárske štúdio Flying Wild Hog zverejnili päťminútové video, v ktorom rekapitulujú doterajšie informácie o hre Evil West. Po zhliadnutí videa by ste mali presne vedieť, čo môžete očakávať od upírskej akcie od tvorcov sérií Shadow Warrior a Trek to Yomi.

V Evil West sa stanete hrdinom Divokého západu, kde v úlohe lovca upírov budete mať za úlohu zlikvidovať hrozbu a zachrániť Spojené štáty a celé ľudstvo pred hrôzou, číhajúcou z tieňov.

V tlačovej správe, ktorá bola zverejnená pri príležitosti tohto nového, päťminútového videa sa píše: Čakajú ťa brutálne, výbušné bitky, v ktorých rozpútaš peklo pomocou strelných zbraní, bleskových rukavíc a množstva dômyselných gadgetov. Zabíjaj krvilačné príšery v štýle osamelého lovca alebo sa spoj s priateľom. Preskúmaj a bojuj v príbehovej kampani, pričom si vylepšuj zbrane a lovecké nástroje. Odomkni si nové výhody a rozvíjaj svoje zabijácke schopnosti, vytvor si vlastný štýl hrania a poraz zástupy nadprirodzených nepriateľov.”

Evil West vyjde 22. novembra tohto roku s českými titulkami na platformách PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!