Register

A password will be e-mailed to you.

Október priniesol v rámci predplatného PS Plus tituly Hot Wheels Unleashed, Injustice 2 a Superhot. Išlo o veľmi solídnu ponuku, no nasledujúci mesiac asi predsa len poteší hráčov viac. Aké hry si budeme môcť vďaka predplatnému zahrať?

Nioh 2 / Nioh 2 Remastered | PS4 / PS5

Smrtiace umenie samurajov, tajomný napoly človek a napoly nadprirodzený bojovník Yokai, to ste vy v tomto pokračovaní akčného RPG menom Nioh. Zničte množstvo smrtiacich nových nepriateľov, ostrieľaných samurajských bojovníkov a obrovských monštier v štylizovanej vízii Team Ninja o ranom japonskom období Sengoku. Odhaľte svoje smrtiace zbrane a porazte všetkých nepriateľov, ktorí vám stoja v ceste, pomocou vylepšeného bojového systému a schopnosti premeniť sa na úplného Yokai, aby ste uvoľnili ničivé paranormálne sily. Členovia PlayStation Plus si môžu do svojej hernej knižnice pridať Nioh 2 na PS4 ako aj Nioh 2 Remastered pre PS5.

Lego Harry Potter Collection | PS4 

Lego Harry Potter Collection spája Lego Harry Potter: Years 1-4 a Lego Harry Potter: Years 5-7 v remastrovanej podobe. Táto kompilácia spája Lego a rozsiahly svet Harryho Pottera do vzrušujúcej a zábavnej cesty plnej kúziel, výroby elixírov, riešenia hádaniek, lekcií, súbojov a mnohých ďalších výziev. Okrem hrania sólo si možno užiť zábavu vo dvojici, a to buď lokálne alebo online.

Heavenly Bodies | PS4, PS5

Ovládnite neustále sa meniaci beztiažový pohyb v tejto náročnej fyzikálnej hre, ktorá obsahuje zbierku scenárov inšpirovaných skutkami vesmírnych prieskumníkov a výskumníkov z našej histórie. Ovládajte paže svojho kozmonauta, aby ste mohli tlačiť, ťahať a šplhať cez plne fyzicky simulované scenáre na palube vedeckej výskumnej stanice, sami alebo s priateľom prostredníctvom lokálnej kooperácie.

Nová ponuka bude dostupná 1. novembra, takže ak ste si ešte nepridali do svojej knižnice októbrové hry, urobte tak čím skôr.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!