Register

A password will be e-mailed to you.

ASUS získal 17 prestížnych ocenení 2022 Good Design Award v kategóriách PC a príslušenstvo a Videozariadenia. Ide o doteraz najlepší výsledok spoločnosti ASUS v tejto súťaži a zároveň o historicky najvyšší počet ocenení v kategórii PC a príslušenstvo – celkovo ich získal 15. ASUS dosiahol najviac ocenení spomedzi spoločností, ktoré majú sídlo na Taiwane, a aj spomedzi všetkých spoločností v kategórii PC a príslušenstvo.

Tento dôležitý úspech je dôkazom toho, že ASUS je odhodlaný navrhovať a vytvárať zariadenia, ktoré prinášajú potešenie a jedinečné používateľské zážitky. Medzi ocenenými produktmi sú spotrebiteľské, herné a biznisové notebooky; Chromebooky; príslušenstvo; periférne zariadenie; monitory pre hráčov a tvorcov obsahu; základná doska pre tvorcov a tiež miniatúrne PC.

Tento záväzok k dizajnu, kreativite a inováciám vychádza z nášho odhodlania neustále prinášať neuveriteľné zážitky, ktoré zlepšujú životy ľudí na celom svete,“ povedal Mitch Yang, Chief Design Officer v spoločnosti ASUS. „Veríme, že keď budeme do popredia klásť používateľa a prijímať empatické rozhodnutia, budeme konzistentne dosahovať výsledky pri navrhovaní produktov, ktoré odrážajú naše ambície.“

Udeľovanie cien Good Design Award organizuje Japan Institute of Design Promotion (JDP) už 65 rokov. Ide o jednu zo štyroch dôležitých dizajnérskych súťaží, ktoré uznáva aj organizácia International Design Alliance. Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.g-mark.org/about.

Kompletný zoznam ASUS a Republic of Gamers (ROG) produktov, ktoré získali ocenenie 2022 Good Design Award:

PC a príslušenstvo

Spotrebiteľské notebooky

ASUS Zenbook 17 Fold OLED (UX9702)

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402)

ASUS Zenbook Pro 17 (UM6702)

ASUS Zenbook S 13 OLED (UM5302)

ASUS Zenbook S 13 Flip OLED (UP5302)

Biznisové notebooky

ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402)

ASUS ExpertBook B3 Detachable (B3000)

Herné notebooky

ROG Flow X16 (GV601)

Chromebooky

ASUS Chromebook Detachable CZ1 (CZ1000)

ASUS Chromebook Flip CX5 (CX5601)

Základná doska

ASUS ProArt X670E-Creator WIFI

Periférne zariadenie

ROG Chakram X (P708)

Príslušenstvo

ASUS SimPro Dock2

Miniatúrne PC

ASUS ExpertCenter PN52

ASUS Mini PC PL63

Videozariadenia

Monitory

ROG Swift OLED series

ASUS ProArt Display PA169CDV

Komentuj!