Register

A password will be e-mailed to you.

Prvá Batman like hra bez ústredného komiksového hrdinu je na svete. Ako však vo finále dopadla? Podarilo sa autorom prísť s kvalitným akčným RPG alebo ide skôr o sklamanie?

Aby sme nevytvárali zbytočné napätie, môžeme hneď na začiatok povedať, že titul výrazne zaostáva za Batman: Arkham trilógiou od štúdia Rocksteady. Áno, aj vianočný Origins do tejto série technicky patrí, avšak fanúšikovia dobre vedia, že šlo o vedľajších projekt, ktorý primárne využíval šablónu, ktorú definovali vyššie zmienení autori. Jednalo sa o štúdio WB Games Montréal, ktoré vyvíjalo aj Gotham Knights.

Mimochodom, je to ich prvá hra od Batman: Arkham Origins a je škoda, že opätovne “iba” využívajú to s čím na hernú scénu pred mnohými rokmi prišlo Rocksteady. Každopádne, metascore Gotham Knights sa pohybuje na úrovni 70 percent na všetkých veľkých platformách (niekde 68, inde zasa 69).

Recenzenti sa zhodujú v tom, že prítomné prvky nie sú vyložene zlé, avšak autori neprichádzajú s ničím prevratným a všetko prítomné (akurát v lepšej verzii) sme videli už v Arkham trilógii. A to asi nie je príliš dobrá vizitka. Preto by ste do projektu mali vstúpiť výhradne v momente, kedy skutočne bažíte po nejakej DC záležitosti a Batmanove herné príbehy už máte prejdené zo všetkých smerov.

Komentuj!