Register

A password will be e-mailed to you.

Aktualizácia aplikácie Steam Mobile bola už pomerne dlho očakávaná a konečne nastal jej čas. Vzhľad aplikácie sa konečne zmenil zo zastaraného dizajnu na nový a modernejší, ktorý je používateľsky prívetivejší.

Jednou z najväčších inovácií tejto aplikácie je predovšetkým nový spôsob prihlasovania. Odteraz je možné prihlasovať sa prostredníctvom QR kódu a okrem toho si samozrejme môžete vyberať medzi dvojfázovým overovaním a spôsobom prihlásenia. Ak vám náhodou vyhovuje staré klasické prihlasovanie pomocou mena a hesla, pokojne si ho môžte ponechať.

Odteraz si tiež môžete nastaviť rôzne používateľské oznámenia vrátane správy zoznamu prianí, upozornení na hry vo výpredaji a dokonca aj prijímania žiadostí o priateľstvo. Všetky tieto funkcie mala aplikácia už v minulosti, no teraz sú nielen prehľadnejšie, ale aj zdokonalené rôznymi úpravami. Niektoré dlho používané funkcie boli masívne aktualizované a odteraz sa používajú ešte jednoduchšie.

Služba Steam Mobile teraz podporuje viacero účtov naraz. Nájdete tu aj možnosť vzdialenej správy aplikácií a hier v zariadení. Ak sa teda nachádzate napríklad kdesi v uliciach a nie doma, môžete si nielen zakúpiť hru zo zoznamu želaní, ktorá sa práve objavila v ponuke, ale môžete si ju aj stiahnuť do konkrétneho zariadenia, ktoré si vopred vyberiete.

Aplikáciu Steam Mobile nájdete na Google Play a v App Store.

Komentuj!