Register

A password will be e-mailed to you.

The Crew síce nepatrí medzi najjasnejšie žiariace počiny medzi pretekárskymi hrami, no minimálne druhý diel je zábavná arkáda. Hra už je na trhu 4 roky, a tak by si zaslúžila nástupcu, ktorý by koncept nastolený druhým dielom posunul zase o krok ďalej. Pokračovanie označované ako Project Orlando, prípadne The Crew Orlando však podľa najnovších dohadov malo byť premenované, takže by sme ho pri oficiálnom oznámení, ktoré zatiaľ v pláne nie je, mohli spoznať ako The Crew: Motorfest, prípadne iba ako Motorfest.

Web Insider Gaming totiž obdržal, pod podmienkou nezverejnenia obrázkov, niekoľko screenshotov z hry, ktoré obsahujú názov Motorfest na billboardoch, evidenčných tabuľkách alebo počas nahrávacích obrazoviek, čo potvrdzuje, že aktuálne sa počíta s týmto názvom, hoci do oznámenia ešte môže byť zmenený. Ostatne, titul vraj zmenil názov už niekoľkokrát. V súčasnosti taktiež nie je jasné, či sa Ubisoft rozhodol úplne odstrániť značku The Crew alebo nie, pretože tá nebola uvedená na žiadnom z poskytnutých obrázkov.

Z obrázkov je však zrejmé, že hra bude mať nový engine a bude sa odohrávať na havajskom ostrove Oahu. Samozrejme, na ostrove sú nejaké úpravy oproti realite, no hráči by mali očakávať, že uvidia krásne more a budú jazdiť aj cez vysokohorské cesty, takže variabilita prostredia bude zabezpečená.

Insider Gaming neskôr článok aktualizoval s tým, že novo poskytnuté obrázky naznačili nejaké spojenie Motorfestu s The Crew 2, kde si hráči môžu importovať svoju garáž z The Crew 2 alebo začať odznova. Pôvodne totiž malo byť Project Orlando DLC pre The Crew 2, no neskôr sa pretransformovalo na samostatný titul.

Zdroj: Insider Gaming

Komentuj!