Register

A password will be e-mailed to you.

Je to tu! Chvíľa, na ktorú čakali milióny fanúšikov po celom svete nastala. Spoločnosť Konami ukončila mlčanie a prostredníctvom svojich sociálnych sietí dala hráčom na vedomie, že budúcnosť hororovej série Silent Hill bude odhalená prostredníctvom prezentácie už najbližšiu stredu, presnejšie o 23:00 hodine nášho času.

Čo presne uvidíme, samozrejme, oznámené zatiaľ nebolo, no očakáva sa, že by sme mali uvidieť remake Silent Hillu 2 od poľského štúdia Bloober Team (Layers of Fear/Fears, The Medium, Observer a ďalšie), no podľa dohadov pripravuje Masahiro Itō (Silent Hill 1-3) aj plnohodnotné pokračovanie. Len aby prilial olej do ohňa, Ito retweetoval správu o vysielaní, čo by tieto dohady teoreticky mohlo potvrdzovať. Zabudnúť nemožno ani na Project Sakura, ktorý by po vzore P.T. mal byť akýmsi hrateľným teaserom na nový diel. Nakoľko bol nedávno kórejskou ratingovou organizáciou ohodnotený nejaký nový Silent Hill, je možné, že práve Project Sakura v rámci prezentácie spoznáme a zároveň si ho budeme môcť i rovno zahrať.

Ak by spoločnosť Konami chcela byť štedrá, mohol by sa predstaviť aj nový film, ktorý chystá Christophe Gans, režisér veľmi solídnej filmovej adaptácie Silent Hill z roku 2006. Ostatne, on sám v nedávnom rozhovore potvrdil, že je okrem filmu v príprave hneď niekoľko Silent Hill hier. Možností je v tomto prípade pomerne dosť a je iba na Konami, akú veľkú radosť bude chcieť fanúšikom značky urobiť.

Zdroje: Twitter, Push Square

Komentuj!