Register

A password will be e-mailed to you.

Phil Spencer, hlava Xbox divízie zdieľal pri príležitosti osláv 25. výročia značky Fallout fotku zo svojej pracovne, kde sa nachádzala postavička ikonického Vault Boya. Ten však nie je tým najzaujímavejším, čo fotka ponúkla, nakoľko na hornej poličke, vedľa ovládača vidno nejaké Xbox zariadenie, ktoré zatiaľ predstavené nebolo.

V minulosti sa vyvíjal Xbox, ktorý by slúžil vyložene na hranie skrz streamovanie, pričom jeho označenie bolo Keystone. O ňom sme však dodnes nič viac nepočuli a je otázne, či niekedy ešte budeme počuť, pretože dnes už stačí vlastniť TV od spoločnosti Samsung, ktorá má aplikáciu slúžiacu na hranie cez stream.

Áno, má to nevýhodu – TV musí byť tohtoročný model a zatiaľ iba od Samsungu, čiže k starším televízorom, prípadne ak sú od iných výrobcov, rovnako aj pri monitoroch by stále bolo nutné vlastniť nejaké dodatočné zariadenie. Spencer by podobným spôsobom nelákal na budúce oznámenie po prvý raz, keďže tak už urobil v prípade Xboxu Series S a i spolupráce s Kojima Productions, takže je tu možnosť, že tak činí opäť. To však ukáže až čas.

Zdroje: Twitter, The Verge

Komentuj!