Register

A password will be e-mailed to you.

Predplatné PS Plus už budúci týždeň čaká výmena, Need for Speed Heat, Granblue Fantasy: Versus a Toem nahradí nová trojica hier. Tá na prvý pohľad vsadí na recept zo septembra.

Nová trojica totiž taktiež prinesie pretekársky titul, bojovku a hru, ktorá sa svojim vizuálom líši od bežnej produkcie. Do knižnice si totiž budeme môcť pridať nasledovné hry:

Hot Wheels Unleashed | PS4, PS5

Zbierajte, stavajte a pretekajte v tejto arkádovej simulácii založenej na populárnej značke Hot Wheels. Získavajte nové vozidlá, potom ich vezmite na trať, aby ste mohli pretekať bok po boku s priateľmi na rozdelenej obrazovke pre dvoch hráčov alebo sa postavte až 12 súperom v online výzvach. Ak vás klasické pretekanie omrzí, môžete sa vrhnúť na stavanie vlastných tratí a vytvoriť si vlastný okruh plný prekážok, skokanských mostíkov či špeciálnych prvkov, ktoré potrápia nielen vašich súperov, ale i vás samotných.

Injustice 2 | PS4

Autori Mortal Kombat sa vrátili do DC vesmíru s pokračovaním bojovky Injustice, ktorá priniesla nielen mnoho vylepšení, ale aj bohatšiu súpisku bojovníkov. Postavte sa proti ostatným hráčom lokálne a online, alebo sa ponorte do výbornej príbehovej kampane pre jedného hráča, v ktorej Batman bojuje proti krutovláde Supermana.

Superhot | PS4

Stierajúc hranice medzi opatrným plánovaním a neskrotným chaosom, Superhot je first person strieľačka, v ktorej sa čas pohybuje iba vtedy, keď sa pohybujete vy. Žiadne obnovujúce sa zdravie. Žiadne vhodne umiestnené zásoby munície. Ste to len vy, v presile, odkázaný na zbrane padlých nepriateľov, aby ste strieľali, porciovali a manévrovali cez hurikán spomalených výstrelov. Pripočítajte k tomu minimalistický vizuálny jazyk a dostanete Superhot, jeden z najoriginálnejších herných zážitkov posledných rokov.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!