Register

A password will be e-mailed to you.

Vstúpili sme do druhej polovice septembra a pomaly si začíname zvykať, že nastupujú chladnejšie dni. Dočkáme sa ešte babieho leta? Verím, že áno. Ale namiesto týchto úvah o počasí si poďme zhrnúť najväčšie zaujímavosti z uplynulého týždňa.

  • Novinky okolo Assassin’s Creed sme si povedali minule. Teraz sa však budeme venovať priamo Ubisoftu, ktorí naskočili na vlak zvyšovania cien pre svoje AAA tituly. Tie tak budú po novom stáť 70€. Čo to znamená pre avizovaný Mirage? Dozviete sa, keď kliknete sem.
  • O Resident Evil Village sa toho posledný týždeň písalo celkom dosť. Titul si konečne budú môcť vyskúšať aj majitelia konzoly Nintendo Switch a rovnako sme si mohli viac obzrieť aj pripravované DLC Winters’ Expansion. Pre viac detailov, využite tento a tento odkaz.
  • Little Oprheus sa pomaly ale isto prebojoval z mobilných zariadení na počítače a konzoly. Máte tak možnosť si túto plošinovku vyskúšať aj v novom kabáte. Launch trailer objavíte aj v našom článku.
  • Ak tiež s obrovským napätím čakáte na titul God of War: Ragnarök, určite vás poteší správa, že sme sa dočkali príbehového traileru. Kliknite sem a posúďte sami.
  • Fanúšikovia akčnej série Tekken sa majú na čo tešiť. Sony oficiálne oznámil nový, už ôsmy titul. Informácií zatiaľ veľa nie je, no máte možnosť si pozrieť jeho oficiálny reveal trailer. Stačí kliknúť na tento odkaz.
  • Ôsmym titulom sa môže pochváliť aj japonská séria Yakuza. Like A Dragon 8 nám vracia do hry Kazuma Kiryu, ktorý sa opäť stane plnohodnotným hrdinom. Aj v tomto prípade môžeme povedať, že detaily zatiaľ veľmi nepoznáme, no všetko potrebné sa dozviete v našom článku. A ak by sa vám to náhodou zdalo málo, avizovaný je aj spin-off.
  • Simulátor bežného života The Sims 4 sa už čoskoro stane free to play titulom. Ak ste teda hru nikdy nevyskúšali, bude vám základná verzia sprístupnená zadarmo. Kedy to príde? Kliknite sem a dozviete sa viac.
EA - The Sims 4
  • Ešte raz sa vrátime k Ubisoftu. Tentokrát však s pozitívnejšou správou. Pokiaľ ste to náhodou nezaregistrovali, dostali sme možnosť si na jeden mesiac vyskúšať službu Ubisoft+ úplne zadarmo. Ako to funguje? Kliknite sem a dozviete sa viac.
  • Pripomeňme aj štúdio Konami, ktorého vývojári sa rozhodli oživiť a priniesť v novom kabáte svoje veľké značky. A jedna z nich dostane kompletne nový remaster. Ak chcete vedieť o aké tituly ide, využite tento odkaz.
  • Najväčšia udalosť týždňa však prebehla až v jeho úplnom závere, kedy sa v rámci obrovského leaku objavilo na internete množstvo videí údajne pochádzajúcich z rozpracovanej verzie Grand Theft Auto VI. Kauze sa bližšie venujeme na tomto odkaze.

Komentuj!