Register

A password will be e-mailed to you.

Xbox Elite Series 2 ovládač nie je žiadna novinka, no to určite väčšina z vás dobre vie. Na trhu je od roku 2019 a medzi hráčmi sa teší obľube, hoci vzhľadom na vyššiu cenu nie je pre každého.

Microsoft však predstavil biely variant CORE, ktorý prináša tento ovládač za výhodnejšiu cenu, nakoľko v balení nebude toľko príslušenstva, ako v prípade čiernej verzie. Okrem samotného ovládača dostanete za svoje peniaze nástroj na nastavenie analógových páčok a USB-C kábel, no to je všetko. Cena by mala byť o 50$ nižšia než v prípade čierneho variantu, takže sa dá chudobnejšie balenie chápať, navyše mnoho hráčov vymeniteľné komponenty neocení.

Ak by ste však mali záujem dodatočne si zakúpiť zvyšok príslušenstva, k dispozícii bude kompletný balík komponentov, ktorý v prepočte z českých korún vychádza na zhruba 65€. Nový variant Elite ovládača dorazí do predaja už čoskoro, keďže sa tak stane 21. septembra. Ak oň budete mať záujem, určite bude k dostatiu u všetkých známych predajcov hier a príslušenstva.

Skvelá správa je, že po novom si možno v Xbox Design Lab navrhnúť aj svoj jedinečný dizajn, pretože donedávna bolo možné upravovať iba klasický ovládač a nie aj Elite variant. To sa však mení.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky