Register

A password will be e-mailed to you.

Japonské štúdio Pocketpair (napr. Craftopia) ešte minulý rok  v júni oznámilo, že pracuje na netradičnom survival titule, kde budú hlavnú úlohu zohrávať nové verzie populárnych pokémonov, útočné pušky a brokovnice.

Podobne ako u predchádzajúceho počinu od tohto štúdia s názvom Craftopia, ide znovu o multiplayerový open-world survival, kde sa vydáme do farebného sveta, obývaného záhadnými tvormi. Títo tvorovia síce na prvý pohľad silne pripomínajú známych Pokémonov, ale rozdiel spočíva v tom, že v Palworlde sa pustíme do boja s malými i veľkými príšerkami zvanými Pal, a to za pomoci strelných zbraní v podobe luku, útočných pušiek a brokovníc. To znamená, že rozprávkový a roztomilý vzhľad celého sveta je len pozlátkom a vo svojom jadre ide o násilný titul.

Príšerky Pal môžeme rozmnožovať, predávať, posielať ich pracovať na farmu či otročiť do našich tovární, kde môžu vyrábať zbrane, alebo ich posielať na prieskum okolitého  sveta. Keď nás budú nudiť, môžeme ich zabiť a zjesť, aj keď tieto činy budú obmedzené miestnymi zákonmi.

Palworld je síce ešte stále vo vývoji pre platformu PC, avšak na Steame už má svoju stránku s tým, že vyjde ešte niekedy v priebehu tohto roka. 

Komentuj!