Register

A password will be e-mailed to you.

Polda 7 sa stal hitom, hoci to tak spočiatku nevyzeralo. Po vydaní siedmeho dielu sa Petr Svoboda, hlava Zimasoftware, vyjadril, že by v prípade úspechu siedmej časti rád vytvoril remaster dielu, ktorý majú fanúšikovia najradšej a dá sa povedať, že dostal sériu tam, kde je dnes. A ako sa zdá, Polda 2 bude skutočne prerobený do modernejšej podoby.

Na Hithit.cz totiž odštartovala crowfundingová kampaň s cieľom podporiť vývoj titulu Polda 2 remástr. Cieľom je vybrať 600 000 Kč, čo sa s veľkou pravdepodobnosťou podarí omnoho skôr, než bude kampaň ukončená, stačí si spomenúť na obrovský úspech kampane pre Poldu 7. Ak k tomu pridáme nostalgiu, možno si vsadiť na úspech tejto kampane. Pôvodný Polda 2 bol vytvorený v rozlíšení 640×480, no Polda 2 remástr by mal vzniknúť v širokouhlom 4K rozlíšení, aby spĺňalo dnešné štandardy. Predpokladá sa, že vývoj bude ukončený v novembri 2023, takže by fanúšikovia mohli dostať k Vianociam pekný darček.

Ak sa podarí vybrať 750 000 Kč, autori by do hry radi pridali úplne novú časť, v ktorej by sme sa dozvedeli, ako sa Pankrác stal súkromným detektívom, čím by autori pekne prepojili druhý a tretí diel série. V prípade vyzbierania 850 000 Kč by bola nanovo prerobená hudba, no či sa nakoniec dočkáme je aktuálne vo hviezdach. Ak by sme však mali tipovať, tak by sme si určite vsadili na to, že kampaň zdolá všetky stanovené míľniky a dokonca ich prekoná.

Zdroj: Hithit.cz

Komentuj!