Register

A password will be e-mailed to you.

V Amerike sa iba zaprášilo po špeciálnej edícii The Last of Us Part I, ktorá dostala názov Firefly Edition. S cenou 100$ nešlo o klasickú zberateľskú edíciu, kde by sa vyskytovala soška a iné špeciálne predmety, no pekný papierový prebal, steelbook, The Last of Us: American Dreams Comics #1 – #4 s novým cover artom a in-game bonusy zabezpečili, že sa limitovaná edícia okamžite vypredala, dokonca i druhý raz po naskladnení dodatočnej várky (tú však z väčšiny vykúpili priekupníci a začali ich následnej predávať za šesťnásobok ceny), no mnohých čakalo po doručení nemilé prekvapenie.

Bohužiaľ, tieto poškodenia zapríčinené dopravcom Sony ovplyvniť nemôže, i keď balíčky mohli byť zabezpečené lepšie. Na druhej strane, v dnešnej dobe šetrenia a ekologických balení sa nemožno čudovať, že bol titul chránený iba bublinkovou obálkou. Je otázne, či hráči dostanú nejaké odškodné, no pravdepodobnosť je nízka.

Mimochodom, Naughty Dog sa snažia túto edíciu dostať aj do Európy, nakoľko aktuálne ide o tovar predávaný výhradne v Spojených štátoch. Zatiaľ nie je edícia pre náš trh potvrdená, avšak časom by doraziť mohla. V takom prípade si potom treba dávať pozor.

Zdroj: VGC

Komentuj!