Register

A password will be e-mailed to you.

GOG opäť ponúka hru zadarmo, no tento raz niečo trochu novšie a menej známe, než obvykle. Tento raz totiž máme možnosť obohatiť zdarma svoje herné knižnice o titul Immortal Redneck, a teda strieľačku z pohľadu prvej osoby obohatenú o rogue-lite prvky.

Zbesilá a arkádová hrateľnosť spojená s náhodne generovanými dungeonmi, kompletným stromom schopností, permanentnou smrťou či deviatimi rôznymi triedami postáv s jedinečnými schopnosťami, tak by sa v jednoduchosti dal tento titul opísať.

Hra sa točí okolo vidiečana, ktorý sa po nehode zobudí mumifikovaný v starovekom Egypte. Prečo je tu? Ako prežil nehodu? A prečo je mumifikovaný?! Odpoveď leží v troch pyramídach v Gíze plných nebezpečenstva, ktoré sú chránené armádou príšer a obrovských bossov. Vašou úlohou je, samozrejme, dostať sa do pyramíd, zabiť všetkých nepriateľov a zistiť, čo sa deje!

Immortal Redneck možno do poludnia 5. septembra získať bezplatne, takže zbytočne netreba váhať a radšej si titul pridať do knižnice čo najskôr. Urobiť tak môžete skrz tento odkaz, prípadne kliknutím na kartu hry nižšie.

Immortal Redneck

Zdroj: GOG

Komentuj!