Register

A password will be e-mailed to you.

Ak by si v posledných mesiacoch mal človek na niečo staviť, tak na človeka s prezývkou billbil-kun, ktorý v predstihu odhalí hry pre predplatiteľov všetkých variánt PlayStation Plus a nezmýli sa ani v jednom titule. A ako tomu bolo po uplynulé mesiace, tak sa deje aj teraz. Billbil-kun opäť predbehol Sony a predstavil nám hry, ktoré si bude možno pridať do virtuálnej knižnice. Aké hry to budú?

Nebudeme to naťahovať, no aspoň v krátkosti septembrovou ponukou prejdime. Hlavným titulom má byť Need for Speed Heat z roku 2019, a teda zatiaľ posledný diel tejto dlhoročnej série a zároveň aj labutia pieseň autorov zo štúdia Ghost Games, keďže následne bol tím viac-menej rozpustený a premenovaný na EA Gothenburg s tým, že aktuálne ide o vývojárov pomáhajúcich ostatným štúdiám EA pri vývoji ich hier.

Iba pre majiteľov PS5 bude k dispozícii adventúra TOEM, ktorá, ako naznačuje jej artwork nižšie, je celá čiernobiela. Kľúčovú úlohu v nej zohráva fotoaparát, za pomoci ktorého bude hráč odhaľovať tajomstvá magického TOEM v ručne kreslenom počine od štúdia Something We Made. Hra vyšla minulý rok v septembri, takže nejde o starý titul, ktorý však, pravdepodobne, v záplave indie hier a veľkých releasov väčšine prekĺzol pomedzi prsty. Na základe veľmi pozitívnych ohlasov je to ale škoda a bolo by fajn to napraviť.

Na záver tu ešte máme PS4 titul Granblue Fantasy: Versus, ktorý kombinuje klasickú bojovka a dobrodružstvo v RPG štýle, čo znie vcelku netypicky. Každopádne, v našich končinách nejde o známy počin, no recenzie hovoria, že ide o fajn záležitosť, takže minimálne za vyskúšanie titul stojí, veď v opačnom prípade by oňho väčšina z nás asi ani nezakopla.

Zdroje: Twitter, VGC

Komentuj!