Register

A password will be e-mailed to you.

Off The Grid je kyberpunkový battle royale počin, o ktorom nás vývojárske štúdio Gunzilla Games informovalo už v máji tohto roku.

Vývojári z tohto štúdia sa rozhodli postupne predstavovať svoj výtvor potencionálnym fanúšikom a teraz prišli s prvým zo série krátkych príbehových filmov, ktoré majú hráčom priblížiť herný svet, jeho hrdinov a predovšetkým schopnosti, s ktorými sa šampióni počas akcie uplatnia. V ukážke, ktorá bola zverejnená už na gamescome, sú predvádzané riadené strely, energetické štíty, rôzne iné zbrane a vylepšenia, ktoré vašim bojovníkom dávajú nadľudské schopnosti.

Dátum vydania hry Off The Grid vývojári však stále bližšie neuviedli. Off The Grid by sa mal objaviť na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky