Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšie pokračovanie série epizodických hororových interaktívnych príbehov od britského štúdia Supermassive Games s názvom The Dark Pictures: The Devil In Me má túto sériu, respektíve jej prvú sezónu, ukončiť. A podľa posledných informácii sa tak stane už onedlho.

Posledný titul z prvej sezóny antológie The Dark Pictures tentokrát ponúkne nepríjemné zážitky skupinky mladých dokumentaristov, ktorí sa vydali do repliky domu sériového vraha H. H. Holmesa s cieľom ho preskúmať. Čo, ako iste už tušíte, nie je práve ten najlepší nápad. Inšpiráciou tvorcov je teda teraz skutočný sériový vrah H. H. Holmes, ktorý si v roku 1893 otvoril hotel v Chicagu, kde zámerne nainštaloval množstvo skrytých mechanizmov a pascí, aby zavraždil niekoľko desiatok ľudí. Už z tohto popisu je jasné, že tvorcovia sa inšpirovali predovšetkým filmovou sériou Saw, takže sa stretnete so zákernými mechanizmami zabíjania, ako sú plynové komory, miestnosti s kotúčovými pílami s množstvom iných zariadení.

Ak patríte k tým, ktorí sa do repliky tohto sídla túžia vydať spoločne s mladými dokumentaristami, zrejme vás bude zaujímať, že počas tohtoročnej Future Games Show na gamescome, sme sa dočkali nového traileru, ktorý, ako už názov Release Date Trailer napovedá, oznamuje dátum vydania.

Dátum vydania bol stanovený na 18. november 2022, kedy sa The Devil In Me dočkáme na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S, v štandardných a aj zberateľských edíciách.

Komentuj!