Register

A password will be e-mailed to you.

V priebehu roka vždy vyjde kvantum herných titulov, ktoré sú predsa len určené pre užší hráčsky okruh. Medzi hráčmi sa pomerne často omieľa termín weeb, čiže človek zo západu náramne obľubujúci východnú kultúru. A presne pre takýto typ hráča je určený projekt SD Gundam Battle Alliance.

Sympatická akcia, kde v mechanickej kostre robota kosíte zástupy nepriateľov, do toho vývojári pridali RPG elementy a príbeh plný klišé, dabingového prehrávania a ďalších špecifickostí, ktoré sú súčasťou žánrových záležitostí. Battle Alliance najnovšie dostalo launch trailer, pričom prvé recenzie hovoria, že ide o dobrú hru, ktorú ale ocenia najmä fanúšikovia univerzum Gundam a priaznivci východnej kultúry.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky