Register

A password will be e-mailed to you.

Kukoos: Lost Pets je hra pre všetky vekové kategórie, no autori cielia na to, aby bola pútavá a zábavná aj pre tých najpokročilejších dobrodruhov. Pomôžte zachrániť šialené domáce zvieratá s vygumovaným mozgom pred zlom. Vďaka 12 hrateľným postavám a ďalším domácim miláčikom, nad ktorými je možné prevziať kontrolu ponúkne titul Kukoos: Lost Pets pútavú cestu, pri ktorej budú hráči všetkých vekových kategórií poskakovať od radosti. Aspoň tak znejú slová z tlačovej správy, ktorá láka na vydanie tejto bláznivej skákačky na konci roku 2022.

Príbeh hry bude pojednávať o strome Kukoo, ktorý bol bezpečným domovom pre Kukoos a ich domácich miláčikov do doby, kedy sa zvieratá zbláznili a začali rebelovať. Na vás bude dať veci do poriadku a zachrániť strom Kukoo. Po tejto ceste navštívime mnoho odlišných a bláznivých svetov, pričom hrať bude možné sólo alebo v kooperácii štyroch hráčov. Napriek príjemnému farebnému vzhľadu sú svety v hre plné divokých a neočakávaných prekážok, ktoré musia Kukoos spolu s hráčom prekonať.

Titul od Petit Fabrik je aktuálne na Steame v podobe Early Accessu a nechýba ani demoverzia, no v decembri tohto roku hra predbežný prístup opustí a zároveň vyjde na PlayStation 4 a Nintendo Switch. Okrem toho bude v roku 2023 nasledovať vydanie pre PlayStation 5, Xbox Series X|S a Xbox One.

Komentuj!