Register

A password will be e-mailed to you.

Filmový Marvel Cinematic Universe už budúci rok privíta novú postavu, ktorou bude Blade s tvárou Mahershala Aliho. V minulosti sme tu mali trilógiu, kde titulnú postavu stvárnil Wesley Snipes a jeden katastrofálny seriál, ktorý ste, dúfam, nevideli. Popri návrate lovca upírov na strieborné plátna sa však pravdepodobne chystá aj jeho herný comeback.

V tejto chvíli, pochopiteľne, nemáme nič potvrdené, no herec Edwin Gaffney (v Detroit: Become Human stvárnil Chrisa Millera a Johna) poslúžil ako motion capture predloha pre projekt vznikajúci pod hlavičkou Ubisoftu. Instragramový účet herca totiž ponúkol pohľad do zákulisia, pričom post bol označený hashtagmi #mocap, #performancecapture, #ubisoft and #ubisoftgames. Zaujímavejšia je však druhá fotografia z daného príspevku, pretože na klapke, ktorú Gaffney drží v ruke je napísané meno režiséra B. Tariq.

Keď si pozorná komunita dala 2 a 2 dohromady, došlo im, že by mohlo ísť o Bassama Tariqa, ktorý sa postará práve o réžiu filmu Blade, ktorý uvidíme budúci rok v novembri. Podiel na špekulácii má, pochopiteľne, i prvá fotka, keďže Gaffney a vedľa neho stojaci Alex Martin držia v rukách meče. Gaffneyho replika má dokonca tvar katany, ktorá je pre Bladea typická, takže ponúknutý náhľad ponúka príliš mnoho stôp, aby išlo iba o náhodu. Je tu ešte variant, že Ubisoft nechystá priamo Bladea, ale hru, kde bude viacero postáv vrátane lovca upírov, no až čas a možno úniky ukážu, kde je pravda.

Každopádne, Ubisoft chystá 10. septembra o 21:00 hodine svoju prezentáciu Ubisoft Forward, kde nám ukáže, čo si pre fanúšikov chystá, no zabudnúť nemožno ani na Disney & Marvel Games Showcase, ktorá sa uskutoční v rovnaký deň, avšak o 6:00 hodine rannej nášho času, kde by sa hra taktiež mohla odhaliť. Na záver iba špekulácia – keďže obe akcie od seba delí iba niekoľko hodín, je možné, ak dôjde na oznámenie, že na Disney & Marvel Games Showcase uvidíme iba kratučký teaser s odkazom, že Ubisoft nám ukáže viac.

Zdroj: VGC, Instagram

Komentuj!