Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2018 sme sa dočkali titulu Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans, ktorý úspešne previedol dobrodružstvá populárneho talianskeho dua na herné obrazovky za sprievodu ikonických piesní z filmov, ktoré zabávali a dodnes zabávajú milióny divákov. Po kladnom prijatí prvej časti a taktiež úspešnej Kickstarterovej kampani pre pokračovanie sa ININ Games, Buddy Productions a vývojári z Trinity Team opäť spojili aby priniesli hráčom ďalšiu porciu zábavy.

Hoci prvý diel Slaps and Beans nepredstavoval nič revolučné a ani neposúval žáner niekam ďalej, išlo o príjemnú nostalgickú jazdu najmä pre tých skôr narodených, hoci fanúšikovia žánru beat ’em up mohli v tomto počine taktiež stráviť niekoľko hodín dobrej zábavy. Ikonické duo Bud Spencer a Terence Hill však na striebornom plátne zažilo omnoho viac dobrodružstiev než sa dostalo do spomínaného počinu, takže v pokračovaní dostanú priestor nové lokality a piesne, no nezostane iba pri tom.

Slaps and Beans 2 totiž stavia na základoch svojho predchodcu, no prichádza s vylepšeným súbojovým systémom, väčším počtom minihier, detailnejším pixel artom, kooperatívnym režimom a súťažným párty režimom až pre štyroch hráčov. Viac vám už ukáže prvý teaser trailer priamo z hrania.

Na základe dopytu úžasnej komunity bude teraz pokračovanie plne dabované v angličtine, nemčine, taliančine a španielčine, aby bol zážitok ešte autentickejší. Pokiaľ by bola kampaň úspešnejšia, mohli sme sa dočkať aj českého dabingu, no, bohužiaľ, tento raz to nevyšlo.

Okrem toho sme sa dozvedeli, že Bud Spencer & Terence Hill – Slaps and Beans 2 vyjde nielen digitálne ale pre Nintendo Switch, PlayStation 4 a PlayStation 5 aj vo fyzickej podobe. Pre PC a rodinu konzol Xbox je v pláne digitálne vydanie, pričom, pravdepodobne, verzia pre Xbox dorazí o niečo neskôr, než pre zvyšné platformy.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky