Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske štúdio KITE Games, ktoré sa naposledy predstavilo svojimi počinmi Sudden Strike 4 a S.W.I.N.E HD remaster, zachováva vernosť svojmu žánru a nedávno ukázalo svoju novú taktickú real-time stratégiu s prvkami RPG s názvom The Valiant.

The Valiant z hľadiska hrateľnosti pripomína napríklad Dawn of War 2. Odohráva sa v alternatívnej verzii 13. storočia, a ujmeme sa úlohy templárského veliteľa, vedúceho svojich rádových bratov na rozličné misie v Európe a na Blízkom východe. Tieto misie budú menšieho rozsahu a sústredia sa na špecializované jednotky a taktické súboje.

Každá z 15 misií je ručne vytvorená a preto má byť pre nás unikátnou výzvou. Na ich úspešné dokončenie budeme mať k dispozícii veľké množstvo zbraní a zbrojí, ktoré môžeme v priebehu kampane ukoristiť a vybaviť nimi svoje jednotky. Každý z hlavných hrdinov má k dispozícii tri stromy schopností a behom hrania sa bude naďalej vyvíjať, ako v klasickom RPG. Veľmi dôležitá má byť kombinácia týchto schopností našich hrdinov a ich zbraní, či vybavenia.

Príbehovú kampaň doplnia online režimy v podobe kooperácie a PvP. Kooperácia bude v móde Last Man Standing, kde môžu až traja hráči čeliť hordám nepriateľov.

The Valiant vyjde na platformách PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One zatiaľ v bližšie neurčenom čase, avšak na Steame má už svoju stránku.

Komentuj!