Register

A password will be e-mailed to you.

Titul MultiVersus budeme v koncoročnom zúčtovaní pravdepodobne pasovať za jedno z najväčších prekvapení tohto roku. Minimálne záujem hráčov a dobré kvality tejto bojovky naznačujú, že sa zrodil nový hit, ktorý by tu s nami mohol byť ešte dlho.

Po úspešnom beta teste, do ktorého sa zapojilo viac ako 10 miliónov hráčov nastal čas na “ostrý” štart, ktorý pripadá na dnešok, 15. august. Spolu so zahájením prvej sezóny budú vybalansované postavy, napríklad Bugs Bunny, Velma a Finn museli mierne zoslabnúť, naopak Arya Stark, LeBron James a Wonder Woman pre zmenu zosilneli. Samozrejme, vývojári čo-to upravili aj v kóde hry a poopravovali chyby, aby bol zážitok z hrania čo najlepší.

K dispozícii je i Battle Pass s in-game odmenami, budúci týždeň, konkrétne 23. augusta dorazí Morty z populárneho sitcomu Rick and Morty. Vďaka šikovným dataminerom sme zistili, že dorazí aj Beetlejuice z rovnomenného filmu a Wicked Witch of the West z filmu Čarodejník z krajiny Oz. Microsoft zase nechtiac vďaka reklame v dashboarde Xboxu prezradil Black Adama a Gremlina menom Stripe, antagonistu prvého filmu. Ako je vidieť, obsah pre MultiVersus bude pribúdať a hráči, ktorým tento titul učaroval sa majú na čo tešiť.

Zdroje: VGC (1), VGC (2), VGC (3)

Komentuj!