Register

A password will be e-mailed to you.

Menšie nezávislé francúzske štúdio Bulwark v tichosti pracuje na pozoruhodnom titule s názvom Ixion. Zo žánrového hľadiska pôjde o mix mestského simulátoru spolu s prieskumom a survival prvkami.

V Ixion sa budeme snažiť nájsť a hlavne zabezpečiť nový domov pre ľudskú rasu, keďže situácia na Zemi sa výrazne zhoršila. Čo má nohy a hlavne vhodný prepravný prostriedok uteká do hlbín vesmíru. Rovnako je tomu aj v prípade vesmírneho plavidla, ktoré sa stáva stanicou a vašim primárnym domovom. Našou starosťou bude neustála potreba sledovania a opráv integrity trupu, pričom však samozrejme musíme získavať nové zdroje, riadiť spotrebu energie, rozširovať celú stanicu a v neposlednom rade mať pod dozorom aj ľudských pasažierov.

Okrem toho budeme aj skúmať a objavovať nové zákutia rozľahlého vesmíru, v ktorých je možné naraziť na preživších a aj ďalšie podobné stanice, ktorým sa podarilo uniknúť neradostnému osudu na Zemi. Bližšie nám tento titul predstavujú osobne dvaja vývojári z Bulwarku v tomto videu, kde okrem herných aspektov hovoria aj o tom, aké inšpirácie stoja za týmto ich počinom.

Ixion by mal byť hotový už tento rok, ale dočkať by sme sa ho mali asi len na platforme PC.

Komentuj!