Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je žiadnym tajomstvom, že značka Fortnite sa snaží spojiť takmer so všetkým a všetkými, ktorí sú v danom momente populárni. Nezáleží pritom na tom či ide o filmy, hry alebo najnovšie športový svet. Videli sme to pri Nolanovom TENETe, upadajúcich Star Wars, niekoľkých Marvel filmoch alebo aj Dune od Denisa Villeneuvea. V akčných zápasoch dokonca môžete hrať za skin najlepšie zabijaka sveta, Johna Wicka a aktuálne sa k zástupu pridáva i ďalší menovec. Do Fortnite prichádza John Cena.

Pomerne štýlová ukážka atraktívným spôsobom odprezentuje príchod niekoľkonásobného šampióna na bojiská, na ktorých nepretržite staviate, strieľate po protivníkoch a snažíte sa zvíťaziť, čiže byť posledným preživším. V tomto prípade môžeme hneď prezradiť, že nejde o nič veľké alebo zásadné, nakoľko podobných kolaborácií tu bolo za roky exstencie titulu Fortnite naozaj mnoho. Ak ale patríte k priaznivcom sympatického Johna, nepochybne vás táto správa potešila.

Celý John Cena set v sebe zahŕňa nasledovné – John Cena Entrance Gear Outfit, John Cena Ring Gear Alternate Style, Five Digit Slapper Pickaxe, WWE Championship Back Bling, and U Can’t C Me Emote. Ide o tradičný komplexný balíček, ktorý by fanúšikovi zmieneného zápasníka zrejme nemal chýbať. Samozrejme za predpokladu, že daný nadšenec aktívne bojuje vo Fortnite, ktorý v súčasnosti v rámci svojho žánru nemá žiadneho výrazneho konkurenta ohrozujúceho pozíciu Epic Games či ich hry.

Koho by ste si priali vidieť ako hrateľný skin v akčnom Fortnite nabudúce? Zástup postavičiek je už naozaj obrovský (ostatne, niektoré sme aj zmienili vyššie). pričom sa nezdá, že by v blízkej dobe malo podobným vystúpeniam definitívne odzvoniť. Kto vám teda v hre chýba alebo patrí medzi vami vysnívané charaktery?

Pokojne sa podeľte o svoje tipy alebo prosby prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie. Dovtedy si môžeme povedať iba lovu zdar a veríme, že každého protivníka, ktorého na bojiskách (v pomyselnom ringu) stretnete, čaká rýchly a jednoznačný knockout.

Zdroj: YouTube.com

Komentuj!