Register

A password will be e-mailed to you.

Cez Xbox Insider Hub sú aktuálne dostupné zadarmo menej známe hry z univerza Elder Scrolls, a to konkrétne Elder Scrolls Legend: Elder Scrolls: Battlespire a The Elder Scrolls Adventures: Redguard. Obe sú k dispozícii na platforme PC.

Keďže pôvodné vydania týchto hier vyšli pred viac ako 20 rokmi, Bethesda hľadá spätnú väzbu a preto ich prináša do obchodu Microsoft Store pre Windows. Môžete ich zadarmo získať cez Xbox Insider Hub a po aktivácii stiahnuť cez store.

Elder Scrolls Legend: Battlespire (1997) je v podstate dungeon crawler, kedy postupujete z jedného podlažia do druhého, a tak nemáte voľnosť pohybu ako tomu je v Arene, či Daggerfalle. Ujmete sa role mladého bojovníka v deň jeho poslednej skúšky, keď na Battlespire zaútočí armáda jedného z daedrických lordov, Mehrunesa Dagona. Bohužiaľ, tento titul je doteraz považovaný za najzabugovanejší diel celej série a na rozdiel napríklad od Dagerfallu ho neopravili dokonca ani fanúšikovia.

The Elder Scrolls Adventures: Redguard vyšiel len o rok neskôr a v rámci série ide taktiež o neštandardný počin, pričom ako jediný používa výhradne pohľad z tretej osoby. Príbeh sa odohráva ostrove Stros M’Kai v čase medzi Arenou a Elder Scrolls Online. Na ostrov sa dostávate ako redguard, hľadajúci svoju sestru, ktorý sa ale následne ocitá sa uprostred tamojšieho politického boja.

Komentuj!