Register

A password will be e-mailed to you.

Slávne poľské vývojárske štúdio CD Projekt RED práve slávi 20. výročie svojho vzniku a v tejto súvislosti sa rozhodlo ponúknuť zdarma kolekciu “drobností” ku svojim najslávnejším videoherným počinom.

Uvedená kolekcia tak obsahuje nie len The Witcher Goodies, teda súbor malých darčekov, týkajúcich sa série Zaklínač, ale tiež po novom aj Cyberpunk 2077 Goodies. The Witcher Goodies kolekcia obsahuje artworky, soundtrack, knihy, wallpapery a v neposlednom rade aj videá, zachycujúce tvorbu jednotlivých dielov tejto série. Cyberpunk 2077 Goodies zahŕňa, podobne ako The Witcher kolekcia, plagáty a artworky, steelbook art či wallpapery. Pre prehlad všetkých predmetov, obsiahnutých v balíku, navštívte túto stránku.

Nie je zrejmé, kedy presne má ponuka skončiť, no autori explicitne uvádzajú, že k dispozícii bude iba po limitované časové obdobie. Ak máte záujem o kolekciu “drobností” k najslávnejším počinom od štúdia CD Projekt RED, radšej neváhajte a aktivujte si balík čo možno najskôr. Urobiť tak môžete na tomto odkaze.

Komentuj!