Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalší týždeň už stojí pred nami a aj dnes sa dozvedeli len skromné množstvo noviniek. Napriek tomu veríme, že aspoň niektoré z nich majú potenciál vás zaujať. Poďme sa teda na ne spoločne pozrieť

  • Vývojári z Ubisoftu sa rozhodli vyvrátiť teórie, ktoré začali kolovať internetom, ohľadom zrušenia podpory multiplayerovému športovému titulu Roller Champions. Potvrdzujú že sa nič rušiť nechystajú a že ich aktuálnym zámerom je poriešiť herné chyby, na ktoré sa im sťažovali hráči.
  • Kooperačná pretekárska hra Fling to the Finish od štúdia SplitSide Games sa dočká nového herného eventu, ktorý nesie názov FLING-A-THON. Ten by mal ponúknuť nové herné odmeny a taktiež priniesť menšiu zmenu hrateľnosti. Fanúšikovia sa tohto eventu dočkajú už 8. augusta 2022.
  • Akčný simulátor jazdy na koni pod názvom Horse Tales: Emerald Valley Ranch od štúdia Aesir Interactive ponúkne takzvané retail edície. Tie vyjdú už počas tohtoročnej zimy a z videa je si môžete pozrieť, čo konkrétne prinesú.
  • Mobilná verzia známej diablovky Torchlight Infinite bude dostupná už v októbri tohto roku v otvorenom beta teste. Tento titul bude k dispozícii na Google Play, App Store, kde sa môžete môžete zaregistrovať cez mobilného klienta TapTap.
  • Podľa vývojára zo štúdia Naughty Dog sa fanúšikovia série The Last of Us dočkajú remasteru prvého dielu s podtitulom Part 1, po exkluzivite na platforme PlayStation 5 aj onedlho potom na platforme PC. Stále pritom platí, že PlaysStation 5 verzia hry vychádza 2. septembra.
  • Vývojárske štúdio SCS Software, stojace za populárnym American Truck Simulator, oficiálne potvrdilo dátum vydania najnovšieho DLC pre tento počin, ktoré nás zavedie do americkej Montany. Tento najnovší prídavok vyjde už 4. augusta 2022.
  • Pripravovaná MMO s názvom Path of Titans, odohrávajúca sa vo svete prehistorických a pravekých zvierat s komplexným ekosystémom, ponúkne až 26 druhov dinosaurov a možnosť zápasenia až 200 hráčov súčasne. Na konzolách sa betatestingu dočkáme už 27. júla 2022.
  • Spoločnosť Jagex, ktorá začínala ešte v roku 1999 ako tvorca java hier, sa postupom času prepracovala až k vydávaniu od iných štúdii. Nedávno táto spoločnosť oznámila, že kupuje štúdio Pipeworks, ktoré kedysi pracovalo s EA Sports, Wizards of the Coast, Activision, MetaTeq a ďalšími.

Komentuj!