Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Vylepšená verzia kultového akčného RPG Baldur’s Gate: Dark Alliance II vychádza už dnes na platformách PC, Xbox One a Xbox Series X. Predtým ste si ju mohli zahrať iba na PS2 a pôvodnom Xboxe.
  • Na internete sa neplánovane objavili screenshoty z nového dielu série Yakuza. Tie bolo možné zahliadnuť vo videu bojovníka MMA Mikuruho Asakuru, ktorý sa zúčastnil prehliadky štúdia Ryu Ga Gotoku.
  • Final Fantasy sa vo svete mimoriadne darí, čo potvrdzujú aj predaje Final Fantasy X. Square Enix totiž potvrdil, že vďaka vylepšenej verzii s názvom Final Fantasy X/X-2 HD Remaster sa už predalo viac ako 20.8 milióna jednotiek.
  • Vydanie nového Saints Row by sa už nemalo znova odložiť. Autori totiž oznámili, že hra dostala Gold status a už 23. augusta 2022 si ju tak budeme môcť vyskúšať na platformách PC, PS5, PS5, Xbox One a Xbox Series X.
  • PC verzia Marvel´s Spider-Man sa blíži a už 12. augusta si ju budete môcť zahrať v remasterovanej verzii. V súvislosti s tým Sony vydali úplne nový trailer zameraný na všetky jej vylepšenia.
  • Najnovší ročník populárnej série FIFA 23, ktorý bude záverečným dielom vychádzajúcim pod touto značkou, dostal oficiálny reveal trailer. Samotná hra vyjde už 30. septembra na všetkých tradičných platformách.
  • S mimoriadne problematickým titulom Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 sa i naďalej ráta. Hoci už internetom kolovali chýry o zrušení, Fredrik Wester, generálny riaditeľ Paradox Interactive sa na Twitteri vyjadril, že hra je v dobrých rukách. Ďalšie informácie však budú zverejnené neskôr.
  • Známa adventúrna séria Syberia, ktorá sa tohto roku dočkala štvrtého a podľa recenzií i dostatočne vydareného, dielu, oslavuje už neuveriteľných 20 rokov. Pri tejto príležitosti vydal Microids video, ktorým ďakuje všetkým fanúšikom za priazeň.

Komentuj!