Register

A password will be e-mailed to you.

Opäť sa stretávame pri našom pravidelnom zhrnutí noviniek. Pozreli sme sa, čo také sa udialo dnes, dňa 19.7., a prinášame vám tie najzaujímavejšie informácie. Veríme, že v nich nájdete niečo, čo vás zaujme. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Dosť pozitívne hodnotená sci-fi stratégia The Riftbreaker sa včera dočkala svojho prvého DLC. To dostalo názov Metal Terror. Predstaví vám úplne novú kampaň v novej hernej oblasti. Okrem toho do hry prináša mnoho ďalších nových prvkov v podobe nepriateľov, zbraní či vylepšení. Základnú hru si môžete vyskúšať aj cez predplatné Game Pass.
  • Ak ste fanúšikom hier, v ktorých viac sledujete dianie, ako hráte, tak ste určite počuli o titule As Dusk Falls. Ide o interaktívnu drámu, v ktorej budete sledovať osudy dvoch rodín. Daný titul u nás vyšiel s podporou českých tituliek a môžete si ho zahrať na počítačoch a konzolách Xbox One a Xbox Series X/S.
  • Tesne pred vydaním si zvláštny a originálny titul Stray vyslúžil značnú pozornosť. Odo dnes si ho môžete vyskúšať aj vy na počítačoch, ale tentokrát nie konzolách od Microsoft, ale na tých od SONY. Zistite, aké je to byť v koži opustenej mačky.
  • Len nedávno sme vám zvestovali smutnú správu, čo sa týka vojnovej FPS Hell Let Loose. Na titule sa však naďalej pracuje a aktuálne sa dočkal novej mapy Battle of Remagen a zároveň aj možnosti si nastaviť nočný režim na starších mapách. Okrem toho vás však čakajú aj ďalšie vylepšenia.
  • Konzolová séria No More Heroes sa dostala z konzol od Nintenda na PC ešte len pomerne nedávno. Na Switch však už vyšiel tretí diel, ktorý má však vyjsť aj na ostatných platformách. Aktuálne sme sa dočkali oznámenia, kedy sa tak udeje. Na PC si ho zahráme už 11. októbra a na ostatných konzolách vyjde o 3 dni neskôr.
  • Oddworld Soulstorm vyšiel už v apríli minulého roku. Predsa len sme vám vtedy na neho priniesli aj recenziu. No mohli si ho vtedy zahrať len hráči vlastniaci PC alebo konzoly od SONY. Až koncom minulého roku vyšiel na Xbox One/Xbox Series, pomerne nedávno na Steame. A teraz sa môžu tešiť ja majitelia Switchu, keďže daná hra mieri aj tam.
  • Dátum vydania slovenskej loveckej hry Way of the Hunter sa nebezpečne blíži, no zatiaľ sme toho ešte veľa z hrateľnosti nevideli. To sa však zmenilo s najnovším herným trailerom. Ten vám predvedie, čo v hre budete môcť robiť.
  • Už čoskoro nás čaká príbehový titul South of the Circle, ktorý nám ponúkne mrazivé dobrodružstvo odohrávajúce sa počas Studenej vojny. Ten vyjde už čoskoro, t.j. 3. augusta. na všetkých aktuálnych platformách. Daná hra sa zatiaľ môže aspoň pýšiť svojim hviezdnym dabingovým obsadením, samozrejme v angličtine.

Komentuj!