Register

A password will be e-mailed to you.

Ak náhodou patríte k predplatiteľom streamovacej služby Netflix, je možné, že ste pozreli aj výborný kórejský seriál Kráľovstvo zombie, spoločne so špeciálnou epizódou Kráľovstvo zombie: Ashin zo severu. Jeho dej bol zasadený do stredovekej Kórei počas japonskej invázie, kedy zároveň prepukla zombie apokalypsa. V prípade, že vás tento seriál zaujal, tak vás určite rovnako bude zaujímať aj oznámenie jeho videohernej adaptácie.

Na akčne ladenej videohernej adaptácii tohto seriálu pracuje kórejské štúdio Action Square, stojace za takými počinmi ako sú Blade II: The Return of Evil (2019), či Anvil (2021). Svoj najnovší titul nazvali Kingdom: The Blood a chcú v ňom ponúknuť plnohodnotnú singleplayerovú príbehovú kampaň, v ktorej však má byť zakomponovaná aj určitá forma PvP. Titul nemá pevne určeného hrdinu, takže si budeme môcť vytvoriť vlastnú postavu a priaznivci seriálu sa môžu tešiť na lokácie, ktoré sú im dobre známe. Ohlásený je aj takzvaný režim dobývania, ktorý predstavuje sled rôznorodých päťminútových bitiek. Samozrejmosťou u podobne ladeného titulu sú taktiež epické boje s bossmi a intenzívne PvP strety.

Action Square nedávno vydali Gameplay Trailer, ponúkajúci ukážky z rannej verzie hrateľnosti, kde uvidíte v akcii rozsekávanie rozličných nepriateľov, v rámci štýlových animácii, keďže o motion capture sa postaral profesionálny tanečník s mečom. Ako celok to zatiaľ trochu pripomína akúsi kórejskú obdobu Dark Souls, čo rozhodne nemusí byť na škodu.

Dátum vydania ešte nebol oznámený, avšak Kingdom: The Blood First je vo vývoji zatiaľ len pre platformy PC, Android a iOS.

Komentuj!