Register

A password will be e-mailed to you.

Prvý diel Bayonetty bol pôvodne vydaný len pre konzoly Xbox 360 a PlayStation 3 a vyšiel ešte v októbri roku 2009, aby sa po dlhých ôsmich rokoch zjavil aj na PC. Bayonetta sa vtedy prvýkrát predstavila ako posledná preživšia zo starobylého klanu čarodejníc, ktorá kedysi dávno upadla do kómy a bola oživená až po stovkách rokov aby zohrala svoju rolu vo večnom boji medzi silami neba a temnoty. Čarodejnica Bayonetta sa potom po druhýkrát vrátila už len exkluzívne na platforme Nintendo v roku 2014 a rovnako tomu je aj u tohto tretieho dielu.

V ňom sa znovu ujmeme úlohy tejto nezastaviteľnej čarodejnice, ktorá však musí tentokrát spojiť sily so záhadnou Violou a množstvom ďalších Bayonetiek, aby zabránila ľuďmi vytvoreným Homunkulom v pustošení. V novom gameplay traileri vidíme nielen neľútostný boj, ale aj nové postavy, ktoré stretne počas svojho dobrodružstva. Okrem iného uvidíme skutočný sabat Bayonetiek, a na ich ceste, ktorá zahŕňa boje v uliciach Tokia, v čínskych horách a inde, zistíme, či toto tajomné spojenectvo môže skutočne zachrániť ľudstvo a aký osud čaká túto skupinu Bayonetiek.

Nintendo a PlatinumGames stanovili dátum vydania Bayonetta 3 na 28. október tohto roku, kedy sa jej však dočkajú iba majitelia Nintenda Switch. Okrem toho, spoločnosť Nintendo oznámila, že 30. septembra uvedie na trh pôvodnú hru Bayonetta vo fyzickej verzii. Bude to však len obmedzený počet kusov za 30 €.

Komentuj!