Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

Cyberpunkový titul Cloudpunk sa dočká už čoskoro PS5 verzie. Bezplatný upgrade pôvodnej hry, ktorý ponúkne menšie grafické vylepšenia, vrátane podpory 4K a 60fps vyjde už 19. augusta tohto roku.

Stále populárny Battle Royale titul PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS predstavil najnovšiu mapu. Tá nesie názov Deston a ide o vôbec prvú novú mapu, ktorá pribudla do hry od prechodu na free-to-play režim.

F1 Manager 2022 od Frontier Developments dostal ďalšie Behind the Scenes video s názvom People Power. To sa venuje implementácii skutočných jazdcov F1 do samotnej hry.

Mobilná hra zo sveta Pána prsteňov s názvom Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth dostáva prvé ukážky hrateľnosti. Pôvodne vydaný trailer vzbudil i kvôli zastaralo pôsobiacej grafickej stránke skôr negatívnejšie reakcie, beta verziu si však už môžete vyskúšať aj vy.

Spoločnosť EA oznámila, že najnovší prírastok do skateboardovej série Skate vyjde vo forme free-to-play. K dispozícii bude aj mobilná verzia, pričom vývojári sa nechali počuť, že mikrotransakcie, ktoré budú podľa očakávania prítomné, budú prevažne kozmetického rázu.

Sony oznámila nový vernostný program nazvaný PlayStation Stars. Implementácie by sme sa mali dočkať už v tomto roku a náplňou bude plnenie určitých cieľov, za ktoré bude možné získavať body a následne ich uplatňovať v PlayStation Store.

Free-to-play mobilná strieľačka The Division Resurgence dostala prvé gameplay video od samotného Ubisoftu. Na ploche troch minút tak môžete sami posúdiť, ako bude vyzerať mobilný prírastok do tejto známej Looter Shooter série.

Fall Guys: Ultimate Knockout sa po prechode na free-to-play systém enormne darí. Zástupcovia britského štúdia Mediatonic sa verejne pochválili, že počnúc touto zmenou si ich titul pustilo už 50 miliónov hráčov.

Komentuj!