Register

A password will be e-mailed to you.

Stred týždňa je opätovne tu a spolu s ním prichádza i tradičný zástup tých najhorúcejších informácií a správ z herného sveta.

  • Evil Dead: The Game sa dočkalo tematické updatu, ktorý do hrania pridáva prvky snímky Army of Darkness. Hráči sa dočkajú novej mapy, oblekov a dokonca aj zbrane.

  • Poznáme tituly, ktoré sa pridajú do vyšších PlayStation Plus predplatných. Najväčším ťahákom je jednoznačne mačací Stray, ďalej hráčov môže zaujať Marvel’s Avengers, prípadne výborné Final Fantasy VII Remake Integrade.
  • Bayonetta 3 stále žije. Svojská čarodejnica sa opäť hlási o slovo a to v štýlovej ukážke, ktorá sľubuje akciu a dynamické súboje. Trailer je zakončený dátumom vydania, ktorý je stanovený na 22. 10. 2022. Tak snáď to dopadne lepšie ako Babylon’s Fall, na ktorom taktiež pracovalo štúdio Platinum Games.

  • Final Fantasy VII: Rebirth už na konzolách PlayStation 4 nevyjde. Producent série prehlásil, že titul ponúkne otvorené lokácie a veľké scenérie a preto naplno využije SSD a architekúru konzol terajšej hernej generácie. Súčasne ešte dodáva, že vývoj veľmi očakávaného JRPG napreduje dobre.

  • Séria Yomawari pokračuje. Hororové adventúry s jednoduchým vizuálnym stvárnením dostanú nového súrodenca, ktorý ponesie názov Lost in the Dark. Vydanie je momentálne naplánované na 25. októbra 2022.
  • Valkyrie Elysium dostáva dátum vydania. Zaujímavo sa javiace JRPG so svižne pôsobiacimi súbojmi láka nejedného žánrového fanúšika. Momentálne je otázne či pôjde o dobrý titul, avšak minimálne posledný zverejnený trailer pôsobí atraktívne. Hra dorazí 29. septembra 2022.

  • Destroy All Humans! 2 – Reprobed sa dočkalo nového traileru, ktorý prezentuje dostupný arzenál mimozemskej rasy. Ten je, ako aj celá hra, značne humorný. Votrelci dorazia 30. augusta 2022.

  • TMNT: The Cowabunga Collection sa takmer v desať minút trvajúcej ukážke predstavuje v pravom svetle. Na fanúšikov čaká množstvo nepriateľov, jednoduché súboje a krásna retro hudba, ktorá bude v ušiach nostalgiou opradených hráčov nepochybne rezonovať. Video nájdete pramo na kanáli PlayStation.

Komentuj!