Register

A password will be e-mailed to you.

Historická pirátska akcia v otvorenom svete s názvom Skull and Bones sľubuje drsné námorné a pirátske dobrodružstvo plné plienenia a bitiek na vlnách Indického oceánu. Zároveň patrí k najočakávanejším počinom od štúdia Ubisoft, keďže na ňom pracovala jeho singapurská pobočka, ktorej členmi sú vývojári, stojaci za výborným a podobne ladeným počinom Assassin’s Creed IV: Black Flag.

V Skull & Bones bude našou úlohou bude sa stať tým najlegendárnejším, najväčším a najobávanejším pirátom široko-ďaleko. A práve preto tu budú významnú úlohu zohrávať lode, ktoré budú plniť rôzne úlohy. Bude ich dostupných dvanásť rozličných typov. Medzi doteraz predstavené typy lodí patrí fregata, užitočná na ochranu spoluhráčov, udržiavanie územia a kontrolu bojiska. Druhým typom je brigantína, ideálna na útok a tretím odhaleným typom je vojnová loď, ktorá je vhodná na boj na dlhé vzdialenosti a na podporu kolegov. Každá z lodí by mala ponúkať množstvo možností prispôsobenia a vylepšenia.

Môžete hrať aj sólo, ale samotné herné aktivity  budú rozdelené na PvE a PvEvP, kedy bude viac-menej na vás, aký typ obsahu uprednostníte (budú dostupné PvE only servery). Na mape tiež samozrejme narazíte i na nejaké tie dynamické eventy. Hrateľnosť je pomerne detailne predstavená v tomto videu, ktoré obsahuje aj české tituly.

Skull & Bones bol vo vývoji už dlho, a to najmä vďaka tomu, že bol opakovane reštartovaný, ale konečne mieri k hráčom, pretože najnovší Cinematic trailer na konci odhaľuje aj dátum vydania. To je stanovený na 9. november 2022, a to na platformy PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S.

Komentuj!