Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Brass Token, v ktorom pôsobia aj veteráni z  Rockstar Games či The Coalition, predstavilo ešte v máji svoj projekt pod názvom The Chant. Vydavateľstvo Prime Matter však len nedávno zverejnilo nový, príbehový trailer.

The Chant je hororová akčná adventúra z pohľadu tretej osoby, ktorá nás zoberie na vzdialený, len zdanlivo idylický ostrov Glory, kde sa tamojší obyvatelia odhodlali k vykonaniu tajomného rituálu, ktorý sa však nepodaril a vďaka nemu sa otvoril portál do ďalšej dimenzie, zvanej The Gloom. Táto dimenzia ukrýva mnoho nepríjemností, ktoré sa v budeme v úlohe hlavnej hrdinky snažiť prežiť.

Budeme nielen bojovať o život a utekať pred psychedelickými hrôzami, ktoré nechá uniknúť do sveta tento nevydarený rituál, ale aj craftovat a samozrejme sa aj snažiť zistiť, čo sa vlastne na tomto ostrove presne stalo. Nie sme totiž  prví, kto urobil podobnú osudovú chybu. Rovnakej sa dopustila iná skupinka, ešte v sedemdesiatych rokoch minulého storočia.

The Chant by mal vyjsť už počas tohtoročnej jesene, pričom na webe autorov je spomínaný konkrétne október. Dočkáme sa ho na platformách PC, PlayStation 5 i Xbox Series, aj keď pôvodne mal vyjsť aj na PlayStation 4 a Xbox One, ale to už zrejme neplatí.

Komentuj!