Register

A password will be e-mailed to you.

YouTube kanál GameV priniesol až sedemnásť minút trvajúci zostrih gameplay ukážok z unikátnej strielačky z pohľadu prvej osoby Atomic Heart, svojim spracovaním a atmosférou pripomínajúcej sériu BioShock.

Atomic Heart od ruského štúdia Mundfish nás zavedie do alternatívnej reality postsovietskej éry. Chopíme sa v nej úlohy zvláštneho agenta s krycím menom P-3, pracujúceho pre sovietsku vládu a povereného vyšetrovaním základne s názvom Stanica 3826, kde sa s najväčšou pravdepodobnosťou konajú zvláštne experimenty. Samotní vývojári sa netaja inšpiráciou BioShockom, no tá je v tomto prípade okorenená tradičnou sovietskou knižnou sci-fi tvorbou a zlatou érou vesmírnych objavov v SSSR. Dohratie by nám malo zabrať minimálne 30 hodín.

Atomic Heart mal vyjsť už teraz v júni, avšak vojenské udalosti na Ukrajine a s nimi spojené sankcie prinútili ruské štúdio odložiť dátum vydania. Momentálne je situácia taká, že titul by mal vyjsť do konca tohto roku na platformách PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Môžeme ho očakávať taktiež v Game Passe.

Komentuj!