Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, ani leto roku 2022 nie je žiadnou výnimkou. Spoločnosť Valve a ich platforma Steam prináša ďalší gigantický výpredaj na začiatku školských prázdnin. Ktoré tituly stoja za pozornosť? A aká tematika tentokrát sprevádza masívne cenové zvýhodnenia?

Začnime relatívnou novinkou, Ghostwire: Tokyo, japonská open world akcia s príklonom k mágii je momentálne k dispozícii za 29,99 €. Titulu bola uštedrená 50% zľava. Westernový hit patriaci medzi najviac ospevované tituly posledných rokov, Red Dead Redemption II, sa dočkal 50% zľavy a je k dispozícii za 29,99€.

Horúci hit, ktorý iba nedávno dorazil na Steam a platformu osobných počítačov. Final Fantasy VII Integrade, definitívna edícia remaku klasického JRPG, ktorá sa vďaka nemalým kvalitám stala ikonou svojej generácie. Práve tá sa ocitla v 29% cenovom zývhodnení. Akčné RPG si teda viete zaobstarať za 56,89 €. Ďalej tu máme LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Akčná adventúra dostala 25% zľavu a zakúpite si ju za 37,49 €.

Ak vás zaujímajú hardcore hry, máme tu Cuphead, ktorý sa čochvíľa dočká rozšírenia. Smrteľne ťažké potulky hrnčekov si momentálne viete zaobstarať za 13,99 €, pretože sa titul ocitol v 30% cenovom zvýhodnení. Na záver môžeme spomenúť herný evergreen a azda najlegendárnejší počin poslednej dekády. Áno, hovoríme o treťom Zaklínačovi. Aktuálne si totiž viete toto nádherné príbehové RPG s výborný súbojovým systémom, obrovským svetom a postavami, ktoré chytia za srdce, kúpiť za skutočne smiešnu sumu. Konkrétne ide o 5,99 €, keďže základná edícia dostala až 80% zľavu. A to už je ponuka, ktorá sa jednoducho neodmieta.

Stále pritom platí, že ak si prezriete svoju hernú frontu, získate špeciálnu kartičku (tie sa dajú i kúpiť), pričom dostatočný počet unikátneho digitálneho obsahu vám zaistí odznak pre váš Steam profil. Tematikou sú tentokrát hry budúcnosti, ktoré musíte podľa zadaných stôp vypátrať. Aj za túto aktivitu dostanete špeciálny odznak a ďalšie virtuálne odmeny.

Tak čo, máte vybrané svoje hry? Podarilo sa vám nejaký titul získať za dobrú cenu? Podeľte sa s nami o vaše úlovky prostredníctvo dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!