Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovší diel populárnych oficiálnych rallye pretekov od spoločností Nacon a Kylotonn sa nebude volať podľa očakávania WRC 11, ale WRC Generations. Keďže od budúceho roka prechádza licencia na štúdio Codemasters, pôjde o posledný diel série z dielne týchto firiem.

V roku 2022 prechádza celý šampionát WRC do takzvanej hybridnej éry, čo znamená skutočné využívanie tzv. elektro batérií. Pre rallye to samozrejme predstavuje takmer revolúciu, majúcu výrazný vplyv na výkonnosť motorov a zmenu stratégie jazdenia, pretože tímy sa budú musieť novým podmienkam prispôsobiť. Aj do WRC Generations sa tak museli dostať významné nové mechaniky, predstavujúce požiadavky hybridných motorov. Po novom totiž, by ste vyhrali v špeciálnych etapách, musíte starostlivo sledovať batériu na základe uspôsobenia mapovania motoru.

Nový diel prináša aj alternatívny režim s názvom Ligy, umožňujúci vám vyzvať online súperov s porovnateľnou úrovňou. Keď vyhráte, postúpite v rebríčku až do kategórie Legendy.

WRC Generations obsahuje taktiež kompletne prepracované prostredie Rally Sweden so šiestimi novými etapami v regióne Umea a množstvo nových funkcií, v ktorých dominujú nové hybridné vozidlá.

WRC Generations vyjde 13. októbra 2022 na platformách PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!