Register

A password will be e-mailed to you.

Dnešný deň patril predovšetkým Capcomu, ktorý nám predstavil značné množstvo noviniek, či už čo sa týka aktualizácii starších titulov alebo informácii o novo pripravovaných hrách a DLC. Okrem toho sme si pre vás pripravili aj iné zaujímavé novinky od iných vývojárov. Veríme, že v dnešnom zhrnutí si nájdete niečo, čo vás zaujme. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Vývojári série Nioh, Team Ninja, pracujú na novej hre s názvom Wo Long: Fallen Dynasty. Ten bude tentokrát zasadený do Číny. Na hre sa podieľa aj producent Bloodbornu Masaaki Yamagiwa. Titul by mal vyjsť na začiatku roku 2023 na platformách PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox X/S.
  • Hororová hra Scorn dostala pomerne nedávno dátum vydania. Dočkáme sa jej už 21. októbra, preto nás vývojári postupne kŕmia ďalšími ukážkami. Aktuálne tak vyšiel nový trailer, ktorý nám má ukázať, ako sa tento titul líši od väčšiny hororových titulov.
  • Capcom pripravuje DLC pre Resident Evil Village. To by malo pozostávať z troch častí a bude sa volať Winters’ Expansion. Vyjde už 28. októbra. S vydaním tohto rozšírenia vyjde aj Gold edícia tohto titulu.
  • Okrem ohlásenia nových DLC pre Resident Evil Village vyšli aj nextgen vylepšenia pre staršie RE hry. Takto sa nových updateov dočkali remaky druhého a tretieho dielu a Resident Evil 7. Vylepšenia týchto hier sú zadarmo.
  • Vydanie Diabla Immortal vyvolalo v hráčoch dosť otázok, čo sa týka Diabla 4, keďže tento mobilný titul obsahuje značné množstvo mikrotransakcií. Diablo 4 by mal mať však miktrotransakcie len k skinom. Uvidíme, ako to nakoniec dopadne.
  • Dying Light 2 Stay Human sa dočkal novej aktualizácie, ktorá, ako to už býva zvykom, priniesla mnohé vylepšenia a opravy chýb. Okrem toho však prináša aj novú kapitolu pre jedného hráča s názvom Po stopách Nightrunnera. Do hry bol taktiež pridaný aj fotorežim.
  • Ak ste fanúšikom realtimových taktických hier a druhej svetovej vojny, tak sa môžete tešiť na remaster tretieho dielu série Commandos. Commandos 3 HD Remaster by mal vyjsť už 1. septembra a aj rovno v predplatnom Xbox Game Pass.
  • Spomínate si na temnú čiernobielu hororovú plošinovku Limbo alebo Inside? Ak áno, tak práve bol oznámený nový titul od vývojárov týchto titulov. Dostal názov Cocoon a pôjde o trochu odlišnejší žáner, a to najmä kvôli svojej farebnosti a väčšiemu zameraniu na logické uvažovanie.
  • Viaceré kultové hororové série sa už dočkali svojho herného spracovania. Vo väčšine prípadov sme sa tak dočkali multiplayerových hier, rovnako to bude aj v prípade pripravovaného titulu podľa série Texaský masaker motorovou pílou. Aktuálne bol predstavený nový trailer a zároveň sme sa dozvedeli, že tento titul vyjde rovno v Game Passe.
  • Budovateľské stratégie sú medzi hráčmi značne populárne, čo potvrdzuje množstvo titulov v tomto žánri. Už toto leto by sme sa mali dočkať hry Ballads of Hongye, v ktorej budeme budovať čínske historické mesto.

Komentuj!