Register

A password will be e-mailed to you.

Po kratšej prestávke nám GOG opäť servíruje ďalšiu zaujímavú akciu, tentokrát v podobe vysoko kvalitnej a depresívnej 2D adventúry Sanitarium z roku 1998 z dielne dnes už neexistujúceho amerického štúdia DreamForge Intertainment.

Sanitarium, uvádza autohavária našej hlavnej postavy, doktora Maxa Laughtona, ktorý po prežití tejto nehody záhy ocitne v inštitúcii pre duševne chorých. Fakt, že sa z neznámych ocitol medzi šialenými pacientmi, nie je jeho jedinou starosťou – o mnoho horšie je, že prišiel aj o svoju pamäť. V koži doktora Maxa tak budete hladať stopy svojej stratenej minulosti, brázdiť končiny pomerne bizarných lokalít, komunikovať s groteskne temnými postavami: rozsah celej hernej plochy sa však neobmedzuje iba na zariadenie pre psychicky chorých, keďže zavítate aj do dediny ovládanej akousi podivnou bytosťou známou ako Matka, laboratória, či strašidelného cirkusu.

Ak vás uvedený počin zaujal, môžete si ho aktivovať prostredníctvom tohto odkazu. Majte však na pamäti, že akcia potrvá už iba cez 24 hodín, takže zajtra v aktuálnom časovom úseku už nemusí byť k dispozícii.

Komentuj!