Register

A password will be e-mailed to you.

Začiatok tohto týždňa síce nepriniesol žiadne významnejšie udalosti, no aj napriek tomu sme sa aj v pondelok dočkali nejakých zaujímavejších noviniek.

  • Tvorcovia zo štúdia DreamWay Games pripravujú svoj prvý počin pod názvom Espresso Tycoon. Hru majú v pláne vydávať po častiach, pričom pred vydaním bezplatného prológu umožnili záujemcom zahlasovať o lokalitu, v ktorej sa prológ bude odohrávať.
  • Videohier, ktoré je možné ovládať iba prostredníctvom hlasu, nie je na platforme PC priveľa. Jednou z nich má byť aj Unknown Number od štúdia Godolphin Games. Momentálne je možné si tento počin vyskúšať na Steame vďaka demoverzii.
  • Remake alebo remaster staršej hry s názvom GoldenEye z roku 1997 sa zrejme stáva realitou. Na Xbox stránke totiž pribudli k tomuto titulu achievementy. Nová verzia GoldenEye síce stále nie je oficiálne ohlásená, avšak predpokladá sa, že zamieriť by mala okrem Xboxu aj na PC a Switch.
  • V štylizovanej budovateľskej stratégii s názvom A Hero’s Rest budeme stavať fantasy mesto, určené pre našich statočných hrdinov, vyrábať pre nich výbavu, či prípadne im aj stavať obchody a remeselnícke dielne. Early Access verzie hry sa dočkáme niekdy v priebehu tretieho štvrťroka na Steame.
  • Populárny Euro Truck Simulator 2 sa dočká nového veľkého rozšírenia s názvom West Balkans. Ako už samotný názov napovedá, zavedie nás do takých krajín ako sú Albánsko, Bosna a Hercegovina, Chorvátsko, Kosovo, Severné Macedónsko, Srbsko a Slovinsko.
  • 2D adventúra Wytchwood, v ktorej skúmame rozprávkovú a bohatú krajinu, zbierame magické prísady, či prípadne craftujeme, sa dočká limitovanej edície na platforme Nintendo Switch. Táto edícia bude dostupná už od 9. júna iba v limitovanom náklade 4000 kusov.
  • Firma Activision, ktorá chce posilniť svoju pozíciu aj na mobilných platformách, pripravuje titul Call of Duty: Warzone Mobile. Síce sa vývoj dosiaľ nachádza iba v takzvanej alfa fáze, ale už z neho unikli prvé screenshoty.
  • Forza Horizon 5 i naďalej zažíva vzostup popularity a za posledný polrok získala až 20 miliónov hráčov, zrejme aj vďaka Gamepassu a pravidelným updatom. V blízkej dobe sa očakáva aj ohlásenie prvej veľkej expanzie, ku ktorému pravdepodobne príde na najbližšej Xbox konferencii.
  • Multiplayerová hra Escape from Tarkov ARENA by mala vyjsť už v priebehu tohtoročnej jesene. Ako novinku v rámci série predstaví PvP, PvE boje, pričom majitelia pôvodnej hry majú možnosť nasadiť aj svoju postavu, keďže tento počin budú mať k dispozícii ako free DLC.
  • Kórejská hororovka White Day: A Labyrinth Named School síce vyšla ešte v roku 2017 na platformách PC a PlayStation 4, avšak podľa najnovších informácií sa počas tohtoročného septembra objaví aj na platforme Switch a najnovšej generácii konzol.

Komentuj!