Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Dnes oficiálne vychádza očakávané Diablo Immortal, hoci nie vo všetkých krajinách sveta. Ako už bolo oznámené pred niekoľkými dňami, v Holandsku a Belgicku sa totiž vydania kvôli lootboom nedočká. Inak si ho však môžu vychutnávať ako PC hráči, tak hráči na mobilných zariadeniach.
  • Adventúra Old Skies od štúdia Wadjet Eye Games, v ktorej bude hrať prím cestovanie časom, dostala teaser trailer. Zatiaľ však nie je jasné, kedy presne vyjde a podľa všetkého to nebude skôr ako v roku 2023.
  • Atomic Heart od ruského štúdia Mundfish mal byť podľa anonymného zdroja odložený kvôli vojnovému konfliktu na Ukrajine. Autori však toto tvrdenie priamo popreli a i naďalej tvrdia, že ich hra vyjde ešte behom tohto roka.
  • Warhammer: Vermintide 2 – Chaos Wastes, čo je bezplatná expanzia titulu Warhammer: Vermintide 2, dostane už 14. júna významný update. Ten bude sústredený na prvého démonického princa Warhammeru, zradného Be’lakora a prinesie viacero zaujímavých noviniek, vrátane úplne novej oblasti.
  • Netradičný titul Card Shark od vydavateľského štúdia Devolver Digital, ktorý vás naučí dokonale podvádzať v kartách, si môžete zahrať už dnes. Samotná hra je k dispozícii ako na PC, tak i na Nintende Switch.
  • Ambiciózna plošinovka Sonic Frontiers, ktorá má byť prvou hrou v sérii využívajúcou open world, dostala 7 minútovú ukážku bližšie zachytávajúcu samotnú hrateľnosť. Presný dátum vydania stále nepoznáme, no predbežne je titul plánovaný na štvrtý kvartál roka 2022.
  • Stále enormne populárny Fortnite sa znova hlásil o slovo, tentoraz novým teaserom lakájúcim na záverečný event aktuálnej sezóny Chapter 3 Season 2. Ten ponesie názov Collision a hráči sa do neho budú môcť ponoriť už 4. júna.
  • Ak vás zaujíma dianie okolo prichádzajúceho Call of Duty: Modern Warfare II, už 8. júna 2022 od 19:00 prebehne na oficiálnom YouTube kanáli série oficiálny reveal. Samotná hra má inak vyjsť 28. októbra 2022, zatiaľ je k dispozícii aspoň nový teaser.
  • Už niekoľko rokov oznámený štvrtý diel RPG série Dragon Age dostal konečne oficiálny názov. Ten znie Dragon Age: Dreadwolf, no zatiaľ sme sa dočkali iba odhalenia názvu a loga. Viac informácií sa dozvieme až neskôr, no autori sľubujú, že už tento rok ich začnú dávkovať vo výraznejšej miere.
  • Oficiálneho predstavenia sa dočkal aj nový ročník amerického futbalu Madden NFL 23. Hra vyjde ešte toto leto, konkrétne 19. augusta a to na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X.

Komentuj!