Register

A password will be e-mailed to you.

Derniéra. I tak by sme mohli nazvať júnovú ponuku PlayStation Plus, nakoľko ide o poslednú nádielku hier, ktorá dorazí ešte so starým variantom predplatného. V priebehu mesiaca sa totiž dočkáme štartu vynoveného predplatného s troma triedami. A hoci sa i naďalej bude PS Plus obohacovať o mesačné hry ako doposiaľ, už to predsa len bude v rámci nového prevedenia. Tak či onak, poďme sa pozrieť na to, aké tituly sa budú v júni pokúšať zaujať hráčov.

Začneme tým najzaujímavejším. God of War pre PS4. Treba viac slov? Asi ani nie, pretože zatiaľ najnovšie dobrodružstvo Kratosa a jeho syna Atrea už si mohol zahrať azda každý hráč, obzvlášť po porte titulu na PC. Ak ste však ešte nemali tú česť, mali by ste to napraviť, pokračovanie s podtitulom Ragnarök sa blíži, takže je dobré si ozrejmiť, prípadne si oprášiť dej.

Hrou číslo dva bude bojovka Naruto to Boruto: Shinobi Striker, ktorú priaznivci tohto japonského manga / anime počinu určite poznajú. Ak medzi nich nepatríte, môžete titul aspoň skúsiť, možno sa i z vás napokon fanúšik stane. V zásade ide o 4 vs. 4 online bojovku, čo o hre hovorí v zásade všetko podstatné. Ak by ste chceli vedieť viac, môžete si prečítať našu recenziu, kde si hra odniesla solídne hodnotenie.

Poslednou hrou júnovej ponúka je ďalšia bojovka, tento raz však brawler nazvaný Nickelodeon All-Star Brawl. Dostupná bude ako PS4, tak aj PS5 verzia. Možno vám viacero značiek od Nickelodeonu nebude nič vravieť a tým pádom nedoceníte všetky dostupné postavičky, no minimálne Ninja korytnačky, Garfielda či SpongeBoba bude poznať každý jeden z vás.

Nové hry sa v predplatnom objavia 7. júna, takže dovtedy nezabudnite na aktiváciu májovej trojice – FIFA 22, Tribes of Midgard a Curse of the Dead Gods.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!