Register

A password will be e-mailed to you.

Bratislavské štúdio Nine Rocks Games je síce na poli videohier nováčikom, avšak jeho členovia patria medzi skúsených matadorov. Jeho korene siahajú až do čias legendárneho štúdia Cauldron (Chaser) a neskôr sa niektorí vývojári stali členmi slovenskej pobočky Bohemia Interactive. Štúdio už od svojho založenia začalo úzko spolupracovať s THQ Nordic a konečne nadišiel čas, aby predstavili, na čom vlastne pracujú.

Vo Way of the Hunter sa ocitneme v úlohe majiteľa loveckej chaty, umiestnenej v rozľahlom prírodnom prostredí, bohatom na rozličné druhy zvierat. Nemusíme ich však loviť,, je možné ich taktiež nečinne pozorovať. Prostredie je vymodelované vďaka osvedčenému Unreal Engine 4 a predstaví dve veľké lokality v USA a v Európe, spoločne s desiatkami detailne spracovaných druhov zvierat s realistickým modelom správania, vzhľadom a animáciami.

Na pomery loveckého simulátoru prinesie Way of the Hunter údajne pútavý príbeh, založený na problémoch s udržaním rodinného loveckého biznisu, o priateľstve, zrade a love podľa etického kódexu. Čaká nás plnenie príbehových a vedľajších úloh, zbieranie a vystavovanie trofejí, ale hlavne samotný lov, pri ktorom budeme používať precízne spracované zbrane a lovecké vybavenie. Môžeme hrať sólo alebo aj v kooperácii, určenej pre štyroch hráčov.

Way of the Hunter vyjde v anglickom dabingu, ale s kompletnou textovou lokalizáciou v slovenčine a češtine v bližšie neurčenom (ale údajne blízkom) čase na platformách PC, Xbox Series X|S a PlayStation 5. Na Steame má už aj svoju stránku.

Komentuj!