Register

A password will be e-mailed to you.

Nový týždeň so sebou prináša ďalšiu dodávku pozoruhodných herných noviniek toho najrôznejšieho druhu. My sme sa na ne opäť bližšie pozreli, pričom výber tých najzaujímavejších vám prinášame v tomto článku.

  • Tvorcovia zo štúdia Ebb Software uistili hráčov, že vývoj ich očakávaného herného počinu, hororovky Scorn, pokračuje presne podľa plánu, pričom by sme sa ho i naďalej mali dočkať niekedy v priebehu mesiaca október.
  • Ťahová stratégia na spôsob série XCOM, Get Out of My Space, má ambíciu prevrátiť niektoré zaužívané sci-fi klišé. Miesto toho, aby ste úporne bránili ľudskú domovinu pred agresívnymi votrelcami z vonkajšieho vesmíru, budete naopak chrániť mimozemský svet pred rozpínavými, rozumom nadanými primátmi, tj, ľudskými bytosťami. 13. júna by sme sa mali dočkať prvého dema.
  • Alaloth: Champions of The Four Kingdoms bude izometrickým RPG kúskom, značne inšpirovaným sériou Diablo. Titul síce nemá upresnený dátum vydania, no dočkať by sme sa ho zrejme mali niekedy v priebehu tohtoročného leta. Primárne pôjde o PC záležitosť, no časom by sme sa mali dočkať aj konzolových verzií.
  • Internetom kolujú fámy, že nový diel Call of Duty s podtitulom Modern Warfare 2 by sa mal objaviť aj na Steame. Fáma sa zakladá na skutočnosti, že banner s coverom z pokračovania slávnej série sa podarilo objaviť na Steame. Či to tak naozaj bude, alebo šlo len o náhodu, ukáže čas.
  • Steam predajom aj naďalej kraľuje titull V Rising, tesne nasledovaný “vreckovým počítačom” Steam Deck a Elden Ringom. Zmena nastala iba v prípade štvrtého miesta, ktoré práve obsadila FIFA 22.
  • Mario Strikers: Battle League dostáva tesne pred vydaním demo, ktoré si budete môcť stiahnuť už 2. júna, no sprístupnené bude až 4. a 5. júna. Demo vám umožní vám oťukať si herné mechaniky v tréningovom móde a následne ich uplatniť v skutočných online bojoch. Plnej verzie hry sa dočkáme 10. júna 2022.
  • Autori zo štúdia Dontnod Entertainment, stojaci za úspešným počinom Life is Strange, na svojom Twitteri oznámili, že v priebehu zajtrajšieho dňa by sme sa mali dočkať oznámení ohľadom projektu, na ktorom aktuálne usilovne pracujú.
  • SD Gundam Battle Alliance, multiplayerový počin zo série Gundam, bude spustený už 25. augusta 2022. Očakávať ho môžeme na platformách PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Xbox Series X/S.
  • Prvotina štúdia Truck World bude niesť názov Truck World: Australia, a ako už názov napovedá, ponúkne jazdu kamiónom po rozľahlých končinách Austrálie. Tvorcovia cielia primárne na fanúšikov kamiónových vozidiel, pričom sľubujú modifikovateľnosť a tisícky kilometrov ciest. Titul dosial nemá konkretizovaný dátum vydania.
  • Analytici herného hardwaru z Digital Foundry sa pozreli na zúbok novému ray tracingu do Hitman 3. Výsledky ich testovania sú následovné: odlesky slnka, vylepšené tiene a podobné grafické detaily len neveľmi zlepšujú vizuálnu stránku, no čo je horšie, zvyšujú nároky na kvalitu hráčovej zostavy.

Komentuj!