Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalší piatok už je pomaly za nami aj herný svet sa pripravuje na víkend, takže dnes sme sa dozvedeli len veľmi skromné množstvo noviniek. Napriek tomu sme sa pokúsili z nich vybrať tie najzaujímavejšie a veríme, že sa nám to podarilo. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Už 8. júna si budete môcť zadarmo vyskúšať nový sci-fi FPS titul The Cycle: Frontier. Tento multiplayerový titul v režime PvPvE dostal ešte tesne pred vydaním nový launch trailer, takže sa môžete navnadiť, či si ho vyskúšate.
  • Včera (26.5.) vyšlo nové DLC pre Age of Empires III: Definitive Edition. To nám ponúkne nové herné režimy, ale aj dva ďalšie národy, Talianov a Malťanov. Začalo sa pracovať na slovenskom preklade.
  • Spoločnosť Sony dnes oznámila, že sa máme pripraviť na ich ďalšiu prezentáciu State of Play. Tá sa uskutoční 2. júna. Podľa všetkého by sa mali venovať VR titulom a hrám od ostatných vývojárov.
  • Všemožné akčné hry plné krvi a násilia nemusia sadnúť úplne každému. Plus vo videohernom svete nesmieme zabúdať aj na deti alebo v tomto prípade skôr na dievčatá. Aktuálne tak vyšiel titul MY LITTLE PONY: A Maretime Bay Adventure, ktorý deťom predstaví farebných poníkov.
  • Titul My Time at Sandrock práve prešiel do predbežného prístupu. Ak ste hrali predošlí diel od jeho vývojárov, My Time at Portia, tak pravdepodobne viete, o čo ide. Ak nie, tak titul stojí rozhodne za vyskúšanie pre občasných hráčov.
  • Staré počítačové hry sa postupne dostávajú aj na mobilné telefóny, no trend máme aj opačný. Mnohé mobilné hry sa časom objavia aj na našich počítačoch. V júli by mala vyjsť na Steame pixelová hra s kartami s názvom Triple Fantasy.
  • Ace Combat 7: Skies Unknown je k dispozícii už nie jeden piatok. No aktuálne nie je vôbec zvláštne, že sa táto hra dočkala nového DLC. Ako ste už správne uhádli, tak ide o TOP GUN: Maverick Aircraft Set.
  • Ak ste donedávna ešte hrávali multiplayer v Dark Souls hrách, tak máme pre vás dobrú správu. Herné servery boli offline viac ako štyri mesiace, no konečne ich vývojári znovu spustili.
  • Vývojári zo štúdia Owlcat Games, ktorí vytvorili Pathfinder: Kingmaker a Pathfinder: Wrath of the Righteous, sa pustili do nového titulu. O tom zatiaľ prakticky nič nevieme, ale nechali nás hádať, o čo môže ísť. Žeby vymenili fantasy svet Pathfindera za sci-fi Starfindera?
  • Nová hororová hra Glena Schofielda s názvom The Callisto Protocol sa mala pôvodne odohrávať v PUBG univerze. Celý tento nápad pôsobil dosť zvláštne, ale nakoniec toto rozhodnutie vývojári zmenili.

Komentuj!