Register

A password will be e-mailed to you.

Stred týždňa je zasa tu a spolu s ním prichádza tradičný zástup najzásadnejších noviniek aktuálneho dňa. Čo sa teda v pribehu terajšej stredy udialo?

  • WWE 2K22 dostáva ďalší DLC balíček, ktorý prinesie nových ikonických zápasníkov. Most Wanted Pack pridá napríklad Cactus Jacka, Boogeymana alebo velikána menom Vader.

  • Vampire: The Masquerade – Swansong dostáva prvé recenzie. Ako mnohí očakávali, ide o solídnu hororovú adventúru ťažiacu z RPG elementov a detektívneho pátrania, no dopláca práve na technické problémy, evidentne nižší rozpočet a nie najlepší voice-acting, ktorý miestami kazí dojem. Známky sa pritom pohybujú okolo sedmičky a šestky.

  • Amanita Design sa opätovne hlási o slovo. Autori vizuálne zaujímavých záležitostí ako Samorost alebo Creaks tentokrát pripravujú titul s názvom Phonopolis. Zrejme pôjde o ďalšiu logickú adventúru, ktorá sa tentokrát bude spoliehať aj na tradičné rozprávanie a klasicky i silné vizuálne stvárnenie.
  • Evil Dead: The Game konečne dostáva plnohodnotné recenzie, pričom mnohých novinka prekvapila. Nejde síce o bezvýhradné ovácie, no podľa všetkého sa fanúšikovia dočkajú kvalitného multiplayer počinu s dobrou akciou i funkčným vystavaním mechaník. Navyše, vývojári adekvátne využívajú originalitu pôvodných filmov a seriálu Ash vs. Evil Dead.

  • My Name is Mayo 3, najočakávanejšíe sequel roka pre takzvaných platinum lovcov, dostáva launch trailer. V treťom diely budete cestovať za svojou láskou a ukončíte púť extravagantnej majonézy, ktorá si získala srdcia mnohých hráčov. Nastáva koniec jednej éry pre My Name is Mayo.

  • Minecraft sa spája s Angry Birds. Unikátne DLC pre najznámejší survival svet kociek prinesie nové peripetie operencov a nebezpečných prasiat a vyrozpráva tradičný príbeh vo štvorcovom háve. DLC je dostupné od dnes.
  • Game Pass sa opätovne rozrastá o nové tituly. Pre PC sa jedná o zaujímavý herný experiment menom Her Story a vlastníci konzol aj osobných počítačov si už môžu zahrať Jurassic World Evolution 2. Ešte môžeme upozorniť, že službu 31. mája 2022 opustí Resident Evil VII.

  • Chivalry 2 po ročnej exkluzivite na Epic Games Store dorazí i na platformu Steam. Brutálne stredoveké boje a jeden z najlepších multiplayerových titulov minulého roka tak bude dostupný aj pre vlastníkov a striktných používateľov platformy od Valve. Stane sa tak 12. júna 2022.

  • GreedFall sa dočká pokračovania. To ponesie príhodný názov GreeFall 2: Dying of the World a malo by ísť o priame pokračovanie solídneho RPG z roku 2019. Tvorcovia sa chcú viac zamerať na taktické súboje a rozhodnutia v príbehu. Hra má doraziť v rokku 2024 a užijú si ju vlastníci konzol i počítačov.

  • Reboot Saints Row dostáva ďalšiu ukážku hrateľnosti, ktorá sa tentokrát zameriava na explózie, prestrelky a absolútnu voľnosť. 6 minút predstavuje základ Saints Row hier a súčasne prezrádza, že autori zostávajú verný pôvodnému konceptu univerza.

Komentuj!