Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Ak patríte k fanúšikom wrestlingovej série WWE 2K, potom vás asi nepoteší, že už čoskoro dôjde k vypnutiu serverov pre ročníky WWE 2K19 a WWE 2K20. Po 30. júni 2022 si tak ani jednu z nich nezahráte po sieti a online multiplayer bude k dispozícii už len pre ročník WWE 2K22.
  • Mimoriadne očakávané sci-fi RPG Starfield od štúdia Bethesda sa, bohužiaľ, odkladá. Hra mala vyjsť už 11. novembra 2022, no nakoniec sa jej dočkáme až niekedy v prvej polovici roku 2023.
  • Súbežne s odložením titulu Starfield došlo k odkladu first person strieľačky Redfall. Aj hra, ktorú samotní vývojári označujú za ich najambicióznejšie dielo doposiaľ, vyjde v doposiaľ nešpecifikovanom termíne prvej polovice roka 2023. Dôvodom je rovnako snaha doručiť čo najvyladenejšiu verziu bezprostredne po štarte.
  • Dying Light 2 priblížil ďalší obsah pre tento rok. Medzi júnom a augustom sa fanúšikovia dočkajú Foto režimu, komunitných eventov a bezplatných príbehových misií. Prvé platené príbehové DLC vyjde až medzi septembrom a novembrom, kedy sú plánované aj ďalšie bezplatné misie. Autori celkovo sľubujú minimálne 5 ročnú podporu pre svoj titul.
  • Jedna z najoceňovanejších hier minulého roka, Deathloop od Arkane Studios, dostala nový update, ktorý pridáva fanúšikmi vytúžený Photo Mode. Okrem neho sa však dočkala i ďalších vylepšení, vrátane možnosti zvýšenia, či zníženia náročnosti súbojov, prispôsobenia HUDu, či vylepšenej navigácie v menu.
  • Two Point Campus od vývojárov vydareného Two Point Hospital dostal nový trailer s názvom Spy School Reveal. Popri možnosti viesť magickú univerzitu sa tak hra dočká aj ďalšej atraktívnej možnosti v podobe školy pre špiónov.
  • Prvý hraný Resident Evil seriál s rovnomenným názvom dostal vôbec prvý trailer. Ten ukázal i dátum vydania, ktorým je 14. júl 2022, pričom v našich končinách ponesie názov Resident Evil: Liek.
  • Akčné RPG Soulstice, ktoré vyjde už tohto roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X, zverejnilo prvú ukážku kompletne zameranú na súbojový systém. To ukazuje akým spôsobom budú spolupracovať obe hlavné hrdinky, sestry Briar a Lute, ktoré musí hráč ovládať súčasne.
  • Remake vydarenej hororovej strieľačky Dead Space sa znovu bližšie predviedol vo štvrtkovom EA streame. V ňom sme sa navyše dočkali aj presného dátumu vydania, ktoré je predbežne naplánované na 27. január 2023.
  • Alan Wake bude ďalšou videohrou, ktorá sa v budúcnosti dočká seriálovej adaptácie. Ten sa bude vysielať na americkej káblovej televízii AMC, pričom na tvorbu bude priamo dohliadať Sam Lake z vývojárskeho štúdia Remedy. Presné detaily však zatiaľ nie sú známe.

Komentuj!